Clickbus, Türkiye'deki 1.Yılını Kutluyor

Clickbus, Türkiye'deki 1.Yılını Kutluyor

Otobüs bileti satın alma platformu ClickBus’ın Türkiye Operasyonu 1. yaşını kutluyor. Bugün yurt içinde 15.000’den fazla güzergaha otobüs bileti sunan Clickbus, online bilet satın alma imkanı sağlıyor.

ClickBus Genel Müdürü Ömer Küçükdere; '' Şirketimizin amacı daima otobüs bileti satın almak isteyen yolcuları tek bir platformda toplamak ve onlara en iyi hizmeti sunmak.  Geçtiğimiz bir yıl içerisinde ClickBus farklı alanlarda müşterilerine kaliteli hizmet sunmak amacıyla birçok atılımda bulundu. Yola çıktığımızda 67 otobüs firmasının biletlerini sağlıyorduk, şu anda 105 firmayla çalışıyoruz. Yine kullanıcılarımıza farklı bir hizmet sunmak için Vodafone ile iş birliği yaptık ve yıl boyu kampanyalar düzenledik. Şubat ayından itibaren ise mobil uygulamalarımızı yayına aldık. Rakamlara baktığımızda ise ClickBus Türkiye olarak 2015 yılındaki aylık ortalama bilet satışımızın yıl sonu itibariyle 2014 rakamlarının 6 katına çıkacağını öngörmekteyiz'' şeklinde bilgi verdi.

Geçtiğimiz yıl boyunca otobüsle seyahat alışkanlıklarını da gözlemlediklerini söyleyen Küçükdere, “ClickBus üzerinden en çok tercih edilen güzergah Ankara – İstanbul oldu. En az bilet alınan rotalara da Zonguldak ve Sakarya’yı örnek verebiliriz. Gece yolculukları toplam satışlarımızın %52’sini oluştururken en fazla bilet alınan saat gece 23.59 seferi oldu. ClickBus'la bilet alan yolcularımız 1 yılda 150 milyon kilometre yol katettiler. ” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.