Comwex Fuarı’na TIRSAN 4 aracının lansmanını gerçekleştirdi

Comwex Fuarı’na TIRSAN 4 aracının lansmanını gerçekleştirdi

4.Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı Comwex’te 4 yeni aracın lansmanını gerçekleştiren TIRSAN, aynı zamanda fuar alanında 14 treyler ve 3 adet çekicisini de müşterilerinin beğenisine sundu.

Fuarın ilk günü Tırsan salonunda yapılan açılış kokteyli, sektörün bir araya geldiği kalabalık ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Kokteyl, Tırsan’ın yurt içi ve yurt dışı bayileri, tedarikçileri medya mensupları ve yoğun müşteri katılımı ile gerçekleşti.

TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu açılışta yaptığı konuşmada Tırsan’ın yurtdışı pazarlarda hali hazırda elde ettiği başarılarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Nuhoğlu ‘2013 yılında yurtdışında, ilk 9 ayda Polonya’da akaryakıt tankeri segmentinde ve Rusya’da ithal low-bed segmentinde 1.olduk, Talson aracımız hava kargo segmentinde Avrupa’da bir numara, rulo taşıyıcılarımız Hollanda’nın en önemli rulo taşıyıcı firmalarının filolarında yer alıyor. Üretim adeti hedeflerimiz de satışlarımız kadar iddialı. 2018 yılında Tırsan 20.000 adet treyler üretecek. Elde ettiğimiz başarılarımız gelecek hedeflerimize de güvenle bakmamızı sağlamaktadır ’ açıklamasında bulundu.

Bu başarıların tesadüf olmadığını vurgulayan Nuhoğlu ‘Bu başarıların ardında büyük bir ekip var. Bu ekip, daha iyisini nasıl yapabilirim sorusuyla işini yapan, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve beklentilerini aşmak için 7/24 çözüm üreten bir ekiptir. Bu ekip ve müşterilerimizden aldığımız güvenle yeni ufuklara ilerliyoruz’ dedi.


TIRSAN, lansmanını Comvex Fuarı’nda gerçekleştirdiği 4 yeni aracı Tırsan Konteyner Taşıyıcı, Talson FNA Kutu, Kässbohrer 2 Dingilli Hidrolik Dümenlenebilir Low-Loader ve Kässbohrer 8 Dingilli Hidrolik Dümenlenebilir Low-Bed’i de müşterilerinin beğenisine sundu.

Tırsan Konteyner Taşıyıcı

Konteyner tiplerine bağlı olarak en iyi yük dağılımını sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Değiştirilebilir deveboynu ve şasi tasarımı sayesinde 45 ft. uzun tünel konteyner dahil bütün konteyner modellerini yasal gabari sınırını aşmadan taşıyabilmekle birlikte, arkada 20 ft. konteyner taşıyabilmesiyle de daha hızlı yük boşaltımına olanak sağlamaktadır. Uzayıp kısalabilen ön ve arka kısımlar şehir ve liman içerisinde yüksek manevra kabiliyeti sağlamakta ve galvaniz kaplı şasi kullanıcısına 10 yıl paslanmazlık sunmaktadır.

Talson FNA Kutu

FNA Sınıfı ATP sertifikalı Talson, 0° ; +12° aralığındaki ısı kontrollü taşımacılık için uygun, özel tasarım hafif izolasyonlu panelleri ve 100 m³ hacim özellikleri ile gıda, ilaç, çiçek ve hava kargo taşımacılığında güvenli çözümler sunmaktadır. Aşınma ve paslanmaya karşı dirençli yarım şasi yapısı, 2.950 mm ve 3.033 mm iç net özellikleri ile yüksek standartlarda taşıma imkanı sağlamaktadır.

Kässbohrer 2 Dingilli Hidrolik Dümenlenebilir Low-Loader

3.800 mm kadar yüksek gabarili yüklerin taşınması için geliştirilmiştir. Civata bağlantılı ayrılabilir deve boynu sayesinde hacimli yüklere, hızlı ve güvenli önden yükleme imkanı sunmaktadır. 5.500 mm’ye kadar uzayabilme özelliğine sahip K.SLL 2, hidrolik dümenlemesi sayesinde maksimum manevra kabiliyeti ve minimum tekerlek aşınmasını sağlamaktadır.

Kässbohrer 8 Dingilli Hidrolik Dümenlenebilir Low-Bed

130 ton ile Türkiye’nin en yüksek taşıma kapasitesine sahip hidrolik dümenlenebilir 8 dingilli Kässbohrer Low-bed’i, ağır taşımacılık için geliştirilmiştir. 34 ton kapasiteli deveboynu ile en etkin yük dağılımını sağlarken, standart olarak sunulan hidrolik süspansiyon özelliği ile yüklerin her zaman güvenle taşınmasını sağlar. Hidrolik dümenlenebilir K.SLH 8, yüksek manevra yeteneği ile dar ve zor virajlardan rahatlıkla geçiş sağlar, 2 kademeli olarak toplam 18 metreye kadar uzayabilmektedir.

TIRSAN fuarda 745 adet aracın satış anlaşmasını yaptı

TIRSAN aynı zamanda Fuar’da Güney Eksport Nakliyat’a 500 adet Kässbohrer Melas Tanker, Orkun Uluslararası Taşımacılığa 25 adet Yeni Nesil Perdeli Mega-Semi Treyler, ABC Lojistiğe 65 adet Yeni Nesil Perdeli Mega-Semi Treyler, Hilal Trans’a 68 adet Yeni Nesil Perdeli Mega-Semi Treyler, Plastnak Nakliyat’a 10 adet Yeni Nesil Perdeli Mega-Semi Treyler, Hüner Uluslararası Taşımacılığa 55 adet Yeni Nesil Perdeli Mega-Semi Treyler, Erdoğanlar Uluslararası Taşımacılığa 5 adet Kässbohrer 5 Dingilli Low-Bed, Küçükler Taşımacılığa 1 adet Kässbohrer Kamyonüstü Tanker, Aktif Sped Uluslararası Nakliyat’a 15 adet Tırsan Konteyner Şasi ve Medetoğulları Uluslararası Taşımacılığa 1 adet Kässbohrer 8 Dingilli Hidrolik Dümenlenebilir Low-Bed araçların satışını da gerçekleştirdi. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.