Continental, Cenevre’de yeni ürünlerini sergiliyor

Continental, Cenevre’de yeni ürünlerini sergiliyor

Continental, otomotiv sanayisinin Avrupa’daki ilk ve en önemli fuarı Cenevre Motor Show’da bu sene 3 yeni binek lastiğini tanıttı.

Tanıtılan lastikler arasında, küçük aile arabasından orta ve lüks segmente kadar 26 ebatta, yaz lastiği olan ContiPremium Contact5 ve kış lastiği TS 850 ile elektrikli araçlar için dünyanın ilk kış lastiği olan Conti.eContactWinter bulunuyor. ContiPremium Contact5
Continental’in geliştiştirdiği yeni yaz lastiği ContiPremiumContact 5; düşük yuvarlanma direnci, uzun yol ömrü, ıslak ve kuru zeminlerdeki kısa fren mesafesi ve yol tutuşuyla tüm beklentileri karşılayabiliyor.
ContiWinterContact TS 850
Yeni ContiWinterContact TS 850’nin dikey sırt deseni buzlu ve kar kaplı yollarda maksimum kavrama sunuyor. Sırtın her iki tarafındaki hafif açılandırılmış blok kenarları karda iyi kavrama sağlarken lastiğin merkezindeki keskin açılandırılmış bloklar buzda sağlam tutunma sağlıyor.
Conti.eContact Winter
Continental’in elektrikli araçların ve hibrid arabaların özel gereksinimleri icin tasarladığı Conti.eContact serisi yeni nesil lastikler elektrikli araçların kullanım alanını genişletmek ve hibrid araçların elektrikli modda daha uzun calışması amacıyla geliştirildi. www.tasimacilar.com 14.03.2012 / 13:10