Continental Kış lastiklerinde 4 Al 3 öde Kampanyası

Continental Kış lastiklerinde 4 Al 3 öde Kampanyası

Continental, kış sezonuna özel “4 Al 3 Öde” kampanyası düzenliyor. 16 Kasım – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında satın alınan Continental marka binek, 4x4 ve hafif ticari lastiklerde geçerli olacak kampanya kapsamında, Yapı Kredi Worldcard’a özel 7 taksit

Continental ayrıca değiştirilen lastikleri bir sonraki sezona kadar güvenle saklayarak da, sürücüleri büyük bir zahmetten kurtarıyor. Continental, havaların soğumaya başlamasıyla araçlarını kışa hazırlayan ve lastiklerini değiştirmek isteyen kullanıcılarına özel “4 Al 3 Öde” kampanyasına* imza atıyor. 16 Kasım- 31 Aralık tarihleri arasında geçerli olan kampanya ile Continental marka 4 adet binek, 4x4 veya hafif ticari lastik alacak olan herkesi 4 al 3 öde fırsatı bekliyor. Üstelik Yapı Kredi Worldcard ile peşin fiyatına 7 taksit imkânı da sağlanıyor. Ayrıntılı bilgi için www.continental-lastikleri.com.tr. adresini ziyaret edebilirsiniz.

Continental’den lastik saklama hizmeti

Mevsimine uygun lastik kullanımının hem bireysel hem toplu trafik güvenliğinin sağlanması için önemini vurgulayan Continental, kullanıcılarına konusunda uzman ve donanımlı Continental yetkili satıcılarında uygun koşullarda ve güvenli Lastik Saklama Hizmeti de sunuyor. Bu hizmetle lastiklerinin durumuyla ilgili bilgilendirilen kullanıcılar, üst seviyede montaj hizmeti de alabiliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum