Continental lastikleri otomobil dergilerince test edildi

Continental lastikleri otomobil dergilerince test edildi

Continental’in ContiWinterContact TM serisinde yer alan 2012 model kış lastikleri, dünyanın önde gelen otomobil dergileri tarafından gerçekleştirilen çeşitli testlerde en yüksek dereceleri aldı.

Almanya’nın önde gelen Otomobil ve Turing Kulübü ADAC ve dergisi Motorwelt, Auto Bild Dergisi, Auto Zeitung gazetesi ile bağımsız tüketici derneklerinin lideri Stiftung Warentest tarafından düzenlenen kış lastiği testlerinde iki kez test birincisi olan ContiWinterContactTM TS 850, iki testte de “şiddetle tavsiye edilir” derecesini elde etti.

Kompakt ve orta boyutlu otomobiller için tasarlanan ContiWinterContactTM TS 850, Avrupa’daki önde gelen otomobil dergileri tarafından da test edildi. Kar, buz ve ıslak zeminde mükemmel frenleme, tüm kış koşullarında fark yaratan sürüş kararlılığı ile kullanıcılara üst düzey direksiyon hâkimiyeti sunan TS 850, İtalyan Auto Tecnica and Auotmobilismo, İngiliz Auto Express, Çek AutoKlub ve Polonyalı Motor dergileri tarafından gerçekleştirilen test sonuçlarında da birinci oldu. Bu testlerle, TS 850’nin lamel sayısı sayesinde buzlu yüzeylerde sıra dışı bir fren performansı sunduğu kanıtlandı. ContiWinterContactTM TS 850 aynı zamanda iyileştirilmiş yuvarlanma direnci ve uzun ömrü sayesinde de son derece ekonomik hale gelmekte.

Otomobil Dergisi Auto Bild’ Sports Cars ve Auto Bild Allrad uzman ekipleri, spor ve yüksek performans binek araçlarda test ettikleri ContiWinterContactTM TS 830 P’yi övgüye layık buldu. Her iki dergi tarafından da en iyi dereceyi alan ContiWinterContactTM TS 830 P, Auto Zeitung’un gerçekleştirdiği kış lastikleri testlerinde de birinciliği almıştı.

Özellikle mini ve kompakt otomobiller için tasarlanan ContiWinterContactTM TS 800 ise, Alman Otomobil ve Turing Kulübü ADAC uzmanları ve Avusturya’daki ÖAMTC ile İsviçre’deki TCS dergileri tarafından “şiddetle tavsiye edilen” lastik modeli olarak öne çıktı. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.