Continental Türkiye Web Sitesi Yenilenen Yüzüyle Yayında!

Continental Türkiye Web Sitesi Yenilenen Yüzüyle Yayında!

Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental’in www.continental-lastikleri.com.tr web sitesi yeni yüzü ve içerikleriyle ziyaretçileriyle buluşuyor.

Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental’in Türkiye’deki wwww.continental-lastikleri.com.tr üzerinden kullanıcılarıyla buluşturduğu web sitesi yenilenme çalışmaları tamamlandı. Ziyaretçilerin online davranışlarından yola çıkılarak yenilenen ve kullanıcı dostu özellikleri artırılan sayfa, araştırılan bilgiye daha hızlı ulaşım imkanı sunuyor.

   Sayfa tasarımında kullanıcı isteklerine duyarlı ve tamamen yenilenmiş renk paletleri kullanılan web sitesi, Continental Lastik Birimi’nin uluslararası web sitesi www.continental-tires.com için başlattığı çalışmaların devamı niteliğinde olup, akıllı telefonlar ve tabletler için optimize edildi. Ziyaretçilerin, özellikle ihtiyaçlarına en uygun ürünü seçmeleri ve konuyla ilgili tavsiyeleri online ortamdan alabilmelerini sağlayan web sitesi,  zengin bilgi kaynağı olmasının yanı sıra yüksek çözünürlüklü görsel ve videolara da kolayca erişim imkanı sağlıyor.

   Lastikler ve bayiler ile ilgili arama yapabilme özelliği ile de aktifleştirilen web sitesi, içerik tasarımı, yeni içerik indirme sayfalarındaki özellikler ile yalnızca tüketiciler için değil yetkili satış noktaları için de kolay kullanım imkânı sağlıyor. Siteye eklenen yeni Lastik Bulucu modülü araca ve amaca en uygun lastik seçeneklerine ulaşmaya yardımcı olurken,  Bayi Bulucu modülü ile de kullanıcıya en yakın yetkili satıcının lokasyon ve iletişim bilgilerine hızlıca erişim imkânı sunuyor.

   Lider lastik üreticisi olan Continental, araba, kamyon, endüstriyel, bisiklet ve motosikletlere ait lastikler ile ilgili zengin bir bilgi birikimi de sunuyor. Ayrıca siteyi ziyaret edenler, geniş bir arka plan verisini de kullanma imkânına sahip oluyor. Lastik Birimi’nin web sitesinde gerçekleştirilen bu yenileme, Continental’in online bilinilirliğinde yapacağı dünya çapındaki yenileme çalışmalarının ilk adımı niteliği taşıyor. Bu değişikliğin, Avrupa, Asya ve Amerika’daki 50 farklı ülkede kullanıma sunulması planlanıyor. 

continental-site-arayuz.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.