Continental Ultrans'a eğitim verdi

Continental Ultrans'a eğitim verdi

Continental, trafikte sıfır ölüm, sıfır yaralanma ve sıfır kazayı hedefleyen “Vision Zero” stratejisi kapsamında, sürücüleri eğitmeye hız kesmeden devam ediyor.

Şirket bu kez çeyrek asırlık geçmişi ile Türkiye’nin önde gelen taşımacılık şirketi Ultrans’ın sürücülerine lastik ve sürüş güvenliği eğitimleri verdi. Continental Türkiye, trafikte sıfır ölüm, sıfır yaralanma ve sıfır kazayı hedeflediği ve “Vision Zero” olarak adlandırdığı kurumsal sosyal sorumluluk kapsamında, lastik ve sürüş güvenliği eğitimlerine devam ediyor. Bu çerçevede iş birliği yaptığı şirketlere bir yenisini daha ekleyen Continental Türkiye; ağır kargo ve akaryakıt ürünü taşımacılığını yapan Hatay merkezli Ultrans Taşımacılık şirketinin sürücüleri için bir eğitim programı düzenledi.

Bir gün süren eğitimlerde katılımcılara, Continental lastiklerinin sahip olduğu teknolojiler hakkında bilgi verilirken sürüş güvenliği konusunda da önemli bilgiler paylaşıldı. Eğitime katılan tüm katılımcılara ayrıca lastik performansına etki eden faktörler, lastik değişimlerinin ne zaman yapılması gerektiği ve lastiklerini seçerken dikkat etmeleri gereken hususlar gibi önemli konularda bilgiler verildi.

Bu eğitimlerle katılımcılara, lastiklerin verimli kullanımına ilişkin farkındalığını artıran Continental, yollarda can güvenliğini en üst seviyeye taşıyan bilgi ve deneyimini daha fazla sayıda kişiye ulaştırmayı hedefliyor.

1993 yılında kurulan Ultrans Taşımacılık; proje taşımacılığı, ağır ve standart dışı kargo taşımacılığı, vinç kiralama, ağır kaldırma, indirme, yerleştirme alanlarında hizmet verirken fuel-oil, madeni yağ, LPG, LNG gibi her türlü akaryakıt ürünün de taşımacılığını yapıyor.

continental-lastik-ve-surus-egitimi.jpg

 

continental-ultrans.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.