Continental’den zorlu kış koşullarına karşı yeni lastik

Continental’den zorlu kış koşullarına karşı yeni lastik

Continental, otobüsler için zorlu kış koşullarına yönelik geliştirdiği yeni Continental HSW2 Coach lastikleri ile yaz lastiklerine kıyasla %20 daha fazla çekiş imkanı sunuyor.

Continental, kış aylarında yoğun kar ve buzlanmayla karşı karşıya olan otobüsler için geliştirdiği Continental HSW2 Coach otobüs lastikleri ile yol güvenliğini artırıyor. Maksimum güven ve konfor bir arada
Continental’in en zorlu kış şartları için maksimum güven ve konfor sunmak üzere geliştirdiği HSW2 Coach otobüs lastikleri, kar ve buzda lastiğin yol yüzeyine daha iyi tutunuyor ve yoldaki suyun kenara atılmasını sağlayarak fren ve itiş güçlerinin yola en etkili şekilde yansımasını sağlıyor.
Özel hava koruma sistemi ve azaltılmış gizli hava kaybı
HSW2 Coach otobüs lastiklerinin dört kat ve üçgen sırt kuşak yapısı, iç astarda uygulanan özel hava koruma sistemi ile uzun yol ömrü, düşük dönme direnci garantiliyor. Astar tabaka materyalindeki sıkı moleküler yapı ise basınçlı havanın lastik çeperinden doğal yollarla kaçışını engelleyip, otobüs lastiklerindeki gizli hava kaybını yüzde 50’ye kadar azaltılabiliyor.
“Yeni kış lastiğimizi de önümüzdeki yıl otobüslerimizle buluşturacağız”
Konu ile ilgili olarak Continental Kamyon Lastikleri Satış Departman Müdürü Murad Bilginalp şunları söyledi; “Çeker tip kış lastiklerimiz HDW2 ile birlikte, yeni sezonda özellikle şehirlerarası otobüs segmentinde otobüslerin tüm akslarında aynı anda kullanılabilen kış lastiği olarak geliştirilmiş HSW2 Coach’u da müşterilerimize sunacağız. Kapasitenin de artırılması ile beraber önümüzdeki yıl yeni kış sezonunda ülkemizde de otobüslerimizi yeni kış lastiğimiz HSW2 Coach ile buluşturacağız.” www.tasimacilar.com 06.02.2012 / 15:25