DAF Kamyon yapılandırıcı sistemi

DAF Kamyon yapılandırıcı sistemi

DAF Trucks çevrimiçi olarak ideal kamyonu oluşturmada yeni bir standart ortaya koydu.

Yeni 3D DAF Kamyon Yapılandırıcı, mümkün olan tüm fabrika seçeneklerini dahil ederek mevcut tüm dingil yapılandırmalarını ve kabin modellerini 3 boyutlu olarak görüntüler. Yapılandırılmış kamyon bayi ve kasa yapımcısı ile doğrudan paylaşılabilir, böylece teslim süreleri kısalır ve maksimum verimlilik sağlanır.

3D DAF Kamyon Yapılandırıcı'nın kullandığı veriler, DAF'taki orijinal tasarım kaynak dosyalarından çevrimiçi olarak doğrudan alınır. Bu da verilerin %100 doğru olduğu anlamına gelir. Otomotiv sektöründe bu durumun bir benzeri yoktur. 

Tüm modeller ve seçenekler mevcuttur
3D DAF Kamyon Yapılandırıcı, her uygulama için optimum kamyonun çevrimiçi olarak yapılandırılmasına imkan tanır. İki, üç ya da dört dingilli, tek veya çift tahrikli, döndürülen veya döndürülemeyen arka dingilli, Day, Sleeper ya da ekstra geniş Space veya Super Space Cab'li vb. daha birçok seçenekle akla gelebilecek her türlü kamyon ve şasi modeli çevrimiçi olarak yapılandırılabilir. Ayrıca tüm fabrika seçenekleri yapılandırılabilir niteliktedir. 3D DAF Kamyon Yapılandırıcı aynı zamanda yakıt depoları, son işlem sistemi ve akü kutuları gibi bileşenlerin tam olarak konumlandırılmasına ve gözden geçirilmesine de imkan tanır.

daf-trucks.jpg

Anında kontrol
Çevrimiçi teknik özellik belirleme sürecinde sanal kamyonu 360 derece döndürebilirsiniz; bu işlev sayesinde seçilen şasinin, kabinin ve seçeneklerin uygulama ve muhtemel üstyapı için optimum tercih olup olmadığını anında kontrol edebilirsiniz. Bu işlev, kasa yapımcıların doğru bileşenlerin optimum konumlarına yerleştirilip yerleştirilmediğini anında görebilmeleri için özellikle önemlidir. Bu nedenle 3D DAF Kamyon Yapılandırıcı, araç teknik özelliklerinin kasa yapımcısı ile doğrudan eksiksiz bir şekilde paylaşılabilmesini mümkün kılar.

Bayiden destek
Yardım gerekirse DAF bayisi, kamyon teknik özelliklerinin belirlenmesinde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Taşıma operatörü aynı zamanda seçilen yapılandırmayı rekabetçi bir teklif için doğrudan DAF bayisine gönderebilir.

Tüm ülkelerde kullanılabilir
DAF'ın yeni 3D DAF Kamyon Yapılandırıcısı Avrupa'daki DAF web sitelerinde kullanılabilir.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.