DAF-TIRSAN araç teslimatları hızla sürüyor

DAF-TIRSAN araç teslimatları hızla sürüyor

DAF-Tırsan satışlarına hız kesmeden devam ediyor. As Elmaslar, Emre Dericilik ve Ahmet Yiğit Ağır Nakliyat firmaları araç alımlarında DAF-Tırsan’ı seçti.

Emre Dericilik DAF ile Yola Devam
Türkiye ve Azerbaycan arasında deri taşımacılığı yapan Emre Dericilik Nakliyat’a satışı yapılan 1 adet DAF XF 105.460 aracın teslimatı DAF-TIRSAN Otomotiv Samandıra lokasyonunda gerçekleştirildi. Aracını DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Şefi Recep Öndal Demirci ve Satış Danışmanı ve Ticari Araçlar PDI Sorumlusu Cenk Algül’den teslim alan Emre Dericilik Genel Müdürü Hakan Emre ‘14 yıldır Tırsan treylerlerini ve DAF çekicilerini kullanıyoruz. DAF araçlarının dayanıklılığını ve kalitesini görüyoruz ve yüksek performanslarından çok memnunuz’ dedi. Tırsan markasına olan güvenini ve DAF-TIRSAN Otomotiv’in satış sonrası hizmetlerde gösterdiği hizmet kalitesini vurgulayan Emre Dericilik Genel Müdürü Hakan Emre yeni filo yatırımlarımızda da tercihimiz DAF ve Tırsan olacaktır’ dedi.


Ahmet Yiğit Ağır Nakliyat DAF ile Ağır Yük Taşımacılığında İddialı
Mersin, İstanbul ve Triasta-İtalya’daki üç ofisi ve 38 adet çekici ve 110 adet treylerden oluşan filosu ile müşterilerine taşımacılık çözümleri sunan Ahmet Yiğit Nakliyat araç alımında DAF-TIRSAN’ı tercih etti. En iyi hizmeti sunabilmek için en iyilerle çalışmak gerektiğini belirten Ahmet Yiğit Ağır Nakliyat Genel Müdürü Mustafa Yiğit, DAF-TIRSAN Otomotiv Samandıra’da yapılan teslimat töreninde DAF CF 85.460 aracını teslim aldı. DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Direktörü Lale Yiğit Bayoğlu’ndan aracını teslim alan Ahmet Yiğit Ağır Nakliyat Hafriyat Ltd. Şti. Genel Müdürü Mustafa Yiğit 1971 yılında kurulan firmanın ağır yük taşımacılığında müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde cevaplayacak teknolojiye sahip araçları tercih ettiğini belirterek, ‘Müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için bize en iyi araçları sunan firmalar ile çalışıyoruz’ dedi. DAF çekiciler ile filolarının gücüne güç kattıklarını söyleyen Mustafa Yiğit ‘DAF-TIRSAN Otomotiv’in Samandıra ve Hadımköy dışında, Konya, Gaziantep ve Ankara lokasyonları ile de Türkiye’nin her yerinde hizmet vermesinin satın alma kararlarında etkin rol oynadığını açıkladı.


As Elmaslar Filosu Yeni DAF CF 85’ler ile Daha Güçlü
As Elmaslar Nakliyat Hafriyat İnş ve Madencilik kendi tesislerinde yapılan teslimat töreni ile DAF CF 85.460 araçlarını DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Direktörü Lale Yiğit Bayoğlu’ndan ve SSH Teknik Koordinatörü Davut İrhan’dan teslim aldı. As Elmaslar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Elmas teslimat töreninde yaptığı açıklamada ‘Sektörümüzde beklentilerin arttığı bir dönemde DAF ve TIRSAN araçları sayesinde hep bir adım önde olmaktan gurur duyuyoruz’ dedi. Son teknoloji ile donatılmış olan DAF çekicilerin ve DAF-TIRSAN Otomotiv’in sağladığı geniş servis ağının DAF çekicileri tercih etmelerinde etkin rol oynadığını açıklayan Mehmet Elmas ‘DAF-TIRSAN Otomotiv ile işbirliği, sadece işlerimize odaklanmamızı ve işimizi geliştirmemizi sağlıyor. Diğer detayları DAF-TIRSAN bizim için her zaman çözüyor’ dedi. Yeni filo yatırımlarında da DAF çekicileri ve Tırsan treylerlerini tercih edeceklerini belirten As Elmaslar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Elmas ‘Her tip yol koşulunda ve zor çalışma şartları altında DAF çekicilerden ve TIRSAN treylerlerden aldığımız performans bizi bu sonuca getiriyor’ dedi.


www.tasimacilar.com 12.10.2012 Saat:16:55