DAF-Tırsan Trabzon’da Nakliyecilerle bir araya geldi

DAF-Tırsan Trabzon’da Nakliyecilerle bir araya geldi

Tırsan bayisi DAF-Tırsan Otomotiv Trabzon Novotel’de düzenlediği gecede Trabzon ve çevre illerden nakliyecilerle ile bir araya geldi.

Akşam yemeği öncesinde DAF XF105.460 çekici ve Tırsan Tenteli Semi-Treyler araçlar misafirlere tanıtıldı. Ürünleri rakiplerinden ayıran üstün özellikleri anlatıldığı organizasyona TIRSAN Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve DAF-Tırsan Otomotiv Genel Müdürü Ferda Özmen katıldı.


"DAF-Tırsan Otomotiv Müşterisinin Çözüm Ortağı"
Organizasyonda yapılan konuşmalar öncesinde Tırsan Treyler’in 35.Yılı anısına hazırlanan kısa filmi misafirler beğeni ile izledi. DAF-Tırsan Otomotiv Genel Müdürü Ferda Özmen konuşmasında “Geçmişten bugüne Karadeniz bölgesi nakliyecileri ile yakın ilişki ve işbirliği içinde bulunduk. Gelecekte de tüm ürün ve hizmetlerimizle bölge nakliyecisinin çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz. Size bir telefon kadar yakınız” sözleriyle bölge nakliyecisine verilen önemi vurguladı. "Tırsan Araçları Yüksek Getirili Yatırım Araçlarıdır"
Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu markalarına olan güvenini şu sözleriyle ifade etti; ‘Biz yatırım aracı satıyoruz, tüketim malı satmıyoruz. Bizim ürünlerimiz sizlere en çok kazandırın ürünlerdir. Sundukları en düşük işletme maliyet ve en yüksek ikinci el değeri ile getirisi yüksek bir yatırım aracıdır ve hep öyle kalacaktır. TIRSAN 35 yıllık mazisine birçok başarı sığdırmıştır. Liderlik misyonunun gereği olarak her zaman öncü olmuştur. Tırsan, Türkiye’de açık ara pazar lideridir. Avrupa’nın en büyük 4. treyler markasıdır. DAF Avrupa’nın en çok satan çekicisidir. Tüm bu değerler TIRSAN’ın gücümü oluşturmaktadır’ dedi. Katılımın yoğun olduğu gecede Trabzon ve çevre illerden 200 nakliyeci bir araya gelirken sektörün geleceği ile ilgilide fikir paylaşımında bulunma fırsatı da yakalandı. www.tasimacilar.com 14.05.2012/12:01