Daf Trucks Gün-Las ile Antalya’da

Daf Trucks Gün-Las ile Antalya’da

DAF Trucks Türkiye Roadshow 2016 Antalya etkinliği, 27 Ağustos 2016 Cumartesi günü Antalya The Marmara Otelinde gerçekleştirilen tanıtım ve kokteyl ile başladı

Organizasyonda ev sahibi olarak Antalya DAF yetkili Bayisi Gün-Las Otomotiv yetkilileri, DAF Trucks Genel Müdürü Gregor Van Der Mark, DAF Türkiye ekibi yer aldı. Kokteyl, araç tanıtımı ve tanıtım yemeğinin ardından Gün-Las Otomotiv adına Sn. Abdurrahman Sarı, DAF Genel Müdürü Gregor Van Der Mark'a günün anısına plaket takdim etti.

Organizasyon, 28 Ağustos 2016 Pazar günü Gün-Las Otomotiv DAF Trucks Plaza’da tanıtım ve test sürüşleri ile devam etti. Misafirler EURO 6 DAF kamyon ve çekicilerini inceleyip , yüksek teknoloji ve konfora sahip araçlarla test sürüşü yaparak daha yakından tanıma fırsatı buldular.

29 Ağustos Pazartesi günü Antalya Döşemealtı Taşıyıcılar Kooperatifinde devam eden etkinliğe ilgi büyüktü.

DAF Trucks Road Show 2016 Gün-las Tanıtım günleri, 30 Ağustos Isparta Mahrukatçılar Sitesi, 31 Ağustos’ta ise Afyon/ Sandıklı, Afyon Taşıyıcılar Kooperatifi ve İscehisar Kooperatifinde yapılan tanıtım ve deneme sürüşleri ile sona erdi.

 

afyon2.jpg

afyon3.jpg

afyon-kamyon-garaji.jpg

dosemealti-kooperatifi.jpg

isparta.jpg

the-marmara-lansman-3.jpg

the-marmara-lansman-2.jpg

the-marmara-lansman-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.