DAF Turkey'den 2019 projeleri

DAF Turkey'den 2019 projeleri

DAF Trucks, ülkemizde de müşterilerine bu büyük filolarla aynı özelliklere sahip Excellence Edition ve Universal Edition’ı tanıtmaya hazırlanıyor.

Bu araçlar yakıt sarfiyatıyla, kullanım kolaylığıyla, garanti koşullarıyla ve donanım seviyesiyle müşterilerin vazgeçilmezi olacak. Donanım seviyesi her türlü kullanıma uygun olarak belirlenen bu araçlar, Avrupa’da kazanmış olduğu başarıyı Türkiye’de de perçinlemeyi hedefliyor. Yakıt optimizasyonu alanında kendini kanıtlamış olan DAF XF, çok daha az yakıt tüketiyor. Örneğin, yılda 120.000 km yapan bir müşterimiz, 100 km'de 4 lt yakıt tasarrufu yaptığında 3 yılda yaklaşık 90.000 TL (15.000 Euro'ya eşdeğer) tasarruf ediyor. DAF XF bu avantajı aerodinamik özellikleri, Eco mod ve EcoRoll özellikleri, PACCAR MX-11 ve MX-13 motorları, egzoz sonrası işleme sistemleri, Traxon şanzıman, yeni tahrik hattı yazılımı, HVAC ve akıllı havalandırma kontrolleri ile sağlamaktadır.

Aero Paket, aerodinamik özellikleri daha da optimize ederek çekicinin yakıt tüketimini düşürür. Araçta bulunan Tahmini Hız Sabitleyici (PCC), yoldaki iniş ve çıkışları tahmin ederek, optimum hızı ve vites seçimini önceden belirleyerek yakıt tüketimini minimum seviyeye getirir.

Eco modu, sürücüye ekonomik sürüşte yardımcı olur ve başka bir ekonomi modu seçerek sürücüye aracın performansını artırma olasılığı verir. EcoRoll ise hız sabitleyici aktif durumdayken aracın yokuş aşağı “serbest” iniş yapmasını sağlar. Tahmini Hız Sabitleyici ile birlikte EcoRoll işlevi daha da geliştirilmiş olup bu sayede daha fazla yakıt tasarrufu elde edilmektedir. Ayrıca Lastik Basıncı İzleme Sistemi(TPMS) ile doğru lastik basıncı sağlanarak hem yakıttan tasarruf edilir hem de lastik aşınması azaltılmış olur.

daf-trucks-003.jpg

Maksimum çalışma süresi

DAF araçları, müşterileri için maksimum çalışma süresiyle, 100.000 kilometreye kadar iddialı bakım aralıkları sunar. Bu büyük filo siparişleri için çok önemli bir parametredir.

Eşsiz Sürüş Konforu

Sürücü Performans Yardımcısı (DPA) etkileşimli bir program olup sürücünün en iyi performansı gösterebilmesi için tasarlanmıştır, yakıt maliyetini azaltırken sürüş konforunu da artırır. Yeni XF araçlarının kabini ise daha yaşanabilir hale getirecek şekilde çok geniş ve konforludur.

Güvenli Sürüş

Araç Stabilite Kontrolü(VSC) kritik sürüş durumlarına müdahale ederek viraj alma ve sollama manevraları sırasında aracın dengesini korur ve ani devrilmeye karşı ek güvenlik sağlar. Şeritten Çıkma Uyarı Sistemi ise sürücünün yorgunluk veya dikkat dağınıklığı esnasında ortaya çıkan yoldan çıkma riskini azaltır. Uyarlanabilir Hız Sabitleyici(ACC) de yoğun otoyollarda sürüş esnasında sürücüde oluşan stresi azaltır. Yaklaşan çarpışmayı engellemeye yarayan Önden Çarpışma Uyarısı(FCW) ve Gelişmiş Acil Durum Fren Sistemleri araç güvenliğini de üst seviyede artırır.

Extra Garanti

DAF, Excellence Edition ve Universal Edition araçları ile 500.000 km'ye kadar tahrik hattına 3 yıl garanti sunmaktadır. Bu da, müşterileri için 1 yıl daha fazla garanti süresi anlamına gelir. Nihayetinde bu garanti seçeneği ile toplam sahip olma maliyeti azaltılmış olur ve DAF'ın ürünlerinin sağlamlığına güvendiğini ispatlar.       

daf-001.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.