DAF ve TIRSAN CMT Lojistiğin filosunda hizmete hazır

DAF ve TIRSAN CMT Lojistiğin filosunda hizmete hazır

Yurtiçinde Yedek parça, Beyaz eşya, Tekstil ve Gıda ürünleri alanında 2011 yılından bu yana hizmet veren CMT Lojistik DAF’tan 2 adet çekici ve TIRSAN’dan 11 adet treyleri filosuna ekledi.

Gaziantep menşeli CMT Lojistik, 2011 yılından bu yana, yurt içinde yedek parça, beyaz eşya, tekstil ve gıda ürünleri taşımacılığında faaliyet gösteriyor. Firma DAF’tan 2 adet XF105.460 Optimizer ve TIRSAN’dan 11 adet yeni nesil Perdeli Maxima+ Semi Treyler’ini TIRSAN Treyler’i düzenlenen tören ile teslim aldı.

CTM Lojistiğin TIRSAN ve DAF’ı seçiş nedeni

TIRSAN’ın Adapazarı tesislerinde düzenlenen teslimat töreninde konuşan CMT Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Mutlu, “TIRSAN ürünlerinin sağlamlığı, TIRSAN’ın sektör lideri olmasının vermiş olduğu güven ve servis hizmet ağının genişliği DAF ve TIRSAN ürünlerini tercih etmemizde öncelik yarattı. Taşımacılık sektöründe güvenilir adımlarla ilerleyerek, kalite ve doğruluktan ödün vermeden, müşteri odaklı hizmet veren bir şirket olma hedefiyle yolumuza devam etme amacındayız” şeklinde açıklama yaptı.

ZF ASTronic Şanzımanlı DAF FT XF 105.460 Optimizer’in Öne Çıkan Özellikleri;

460hp, 12,9lt, sıralı 6 silindirli EURO5 MX motor, ZF 12AS2330 AS Tronic, 12 vitesli tam otomatik ve tiptronik kullanımlı şanzıman, Diferansiyel oranı: 2,69 (Seri tip; 1.230 dev/dak’da 85 km/h), MX-Motor Freni (2.100 dev/dak’da 320kW), 315/70 R 22,5 ölçüsünde Michelin lastikler, Hava süspansiyonlu şoför ve muavin koltuğu, Geliştirilmiş yol bilgisayarı (Yakıt sarfiyatı analizi), 850lt+430lt alüminyum yakıt tankı.

TIRSAN Yeni Nesil Perdeli Maxima+’nın Öne Çıkan Özellikleri ise:

Yeni Nesil Perdeli Maxima+, yükün emniyetli şekilde taşınabilmesi için televre üzerinde yer alan ve 236 noktadan bağlantı yapmaya olanak sağlayan K-fix Yük Sabitleme Sistemine sahip. K-fix ile yük; özel geliştirilmiş televre tasarımı ve modüler aksesuarları ile sabitlenerek en güvenli şeklide taşınıyor. Her bir K-fix deliği 2,5 ton yük bağlama kapasitesine sahip. Kolay uygulanan K-fix aksesuarları yükleme operasyonunun kolay ve hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlıyor.

10 Yıl Paslanmazlık Garantisi

Paslanma ve aşınmaya karşı Katoferez “KTL” sistemi, Çinko-fosfat kaplamalı şasi ve tüm kaynaklı parçalardan oluşuyor. Tümü son teknoloji Katoferez kaplama ile üretilen Yeni Nesil araçlar, 10 sene paslanmazlık garantili. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.