DAF ve Tırsan’dan, Dünyalar Hafriyat’a 10 adet çekici ve treyler

DAF ve Tırsan’dan, Dünyalar Hafriyat’a 10 adet çekici ve treyler

Tırsan’dan, Dünyalar Hafriyat’a 10 adet DAF CF85.460 çekici ve 10 adet Tırsan Damper düzenlenen tören ile teslim edildi.

Tırsan Samandıra Tesisleri’nde düzenlenen törene, Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Dünyalar Hafriyat Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Dünya, Sabahattin Dünya, İnşaat Mühendisleri Serdar Dünya ve Serkan Dünya, DAF-Tırsan Otomotiv Hadımköy Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek’in katılımıyla gerçekleştirildi.


“DAF ve Tırsan’ın kombinasyonu kazandırır”
TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu törende yaptığı konuşmada “DAF çekicilerimizi ve TIRSAN treylerlerimizi birlikte satmaya çok önem veriyor. Çünkü biliyoruz ki DAF ve Tırsan araçları birlikte mükemmel bir kombinasyon oluşturuyor” dedi. Dünyalar Hafriyat firmasının inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini belirten Nuhoğlu “İnşaat sektöründe, hafriyat işlerinde araçların aşınan parçaları çok olmaktadır. Sık aralıklarla serviste bakım ihtiyacı doğabilmektedir. Bu nedenle Adapazarı’nda iki servisimizin olması Dünyalar Hafriyat için çok avantajlı olacaktır” Çetin Nuhoğlu Tırsan’ın Damper satışlarıyla ilgili bir soruya ise “Tırsan olarak Damper satışlarında 2012 yılında pazar lideri olmayı hedefliyoruz. Bu konuda emin adımlarla ilerliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. “Tırsan Damper’i deneyerek aldık”
Dünyalar Hafriyat Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Dünya teslimat töreninde yaptığı açıklamada son bir yıldır Tırsan Damper’i şantiyelerinde deneme amaçlı kullandıklarını, aracın sağlamlığından ve performansından çok memnun kaldıklarını vurguladı. Bu nedenle de yeni yatırım kararı aldıklarında tereddütsüz Tırsan Damper’i seçtiklerini belirtti. “Araç parkı olarak 100’ün üzerinde aracımız var ve yıl içinde yeni alımlarımız da olabilir. Yeni yatırımlar için de yine Tırsan ile görüşmekten memnun olacağız” dedi. “Tırsan kalitesine güveniyoruz”
Törene katılan Dünyalar Hafriyat Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Dünya ise “Arkasında Tırsan güvencesi olan Tırsan Damper’i aldığımız için kendimizi rahat hissediyoruz. Tırsan kalitesine güveniyoruz. Umarız uzun yıllar işbirliğimiz devam eder’ dedi. “İşbirliği devam etmeli”
DAF Trucks N.V. Satış Operasyonları Direktörü Michiel Kuijs törende yaptığı konuşmada “DAF çekiciler ve Tırsan treylerler mükemmel bir kombinasyon oluşturmaktadırlar. Yeni bir müşteri kazanmanın gururunu yaşıyoruz ve bu işbirliğinin devam etmesini diliyoruz’ dedi. www.tasimacilar.com 05.04.2012/15:33