Darıcalılar, Yeni Nesil Akaryakıt İstasyonu GO ile Buluştu

Darıcalılar, Yeni Nesil Akaryakıt İstasyonu GO ile Buluştu

Akaryakıt sektörünün seçkin ve yenilikçi markası GO, birbiri ardına açılan istasyonları ile tüm Türkiye’ye yayılmaya devam ediyor. GO, ayrıcalıklarını, açtığı yeni nesil yakıt istasyonu ile Kocaeli’nin Darıca ilçesine de taşıdı.

Yeni nesil GO yakıt istasyonu, Kocaeli’nin, Darıca ilçesinde açıldı. Bölgenin en önemli ulaşım arterlerinden Darıca’da Atatürk Caddesi üzerinde yer alan GO yakıt istasyonu, düzenlenen törenle hizmete girdi. Darıca ilçesinde açılan yeni istasyonun açılış törenine, İpragaz CEO’su Selim Şiper, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ve İpragaz yöneticilerinin yer aldığı tören, GO bayisi Orinpet Petrol sahipleri Nafiz ve Yunus Orman’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Yerel yöneticiler, iş dünyası ve sektör temsilcilerinin de hazır bulunduğu açılış törenine, vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Yolların aranan markası GO

Açılış töreninde bir konuşma yapan İpragaz CEO’su Selim Şiper, “GO, bayilere söz hakkı veren özgün BADO (Bayi Dostu) dağıtım sistemi, su ve elektrik tasarrufundan geri dönüşüme kadar gösterdiği güçlü çevre hassasiyetleri, yüksek standartlardaki yakıtları, adil ve kaliteli hizmet anlayışı ile bayilerimiz ve müşterilerimizden büyük beğeni topluyor. Özgün özellikleri ile Türkiye akaryakıt sektöründe gerçek anlamda yeni bir dönem başlatan GO, kısa sürede yolların aranan markası oldu” diyerek, yeni nesil GO yakıt istasyonlarının bir biri ardına açılmaya devam edeceğini belirtti.

Yakıt ve hizmette fark yaratan marka

GO yakıt istasyonlarında sunulan ENO serisi yakıtlar ile bir performans yakıtından beklenilen her şey karşılanıyor. ENO serisi benzin ve dizeller; özel geliştirilmiş yakıt katkıları sayesinde, düzenli kullanımda araç motorlarını başarıyla temizliyor. GO’nun ENO serisi yakıtları, katkısız yakıtlara kıyasla; yakıt tüketimini düşürüyor, araç ömrünü uzatıyor, bakım giderlerini azaltıyor ve motor performansını arttırıyor. Dünyanın sentetik yağ üretiminde teknoloji lideri ve en prestijli markası Mobil 1 de, GO yakıt istasyonlarında, müşterileri ile buluşuyor.

Yol boyunca tüm ihtiyaçlar için tek adres

Kendine has tasarımı ve işlevsel iç planlaması ile GO market, keyifli alışverişten, konforlu molalara kadar trafikteki tüm ihtiyaçları karşılamak üzere, yeni nesil GO yakıt istasyonlarında yerini aldı. Türkiye ve dünyadan seçkin markaların yer aldığı GO Market’de, tüm ürünler ideal yerleşim ve tazelik garantisi ile sunuluyor. Üstelik GO yakıt istasyonlarında standart olarak yer alan özel “aile tuvaletleri” ile de; çocuklu ailelere büyük rahatlık sağlanıyor. 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.