Demirbaş otomotivden ister satın al, ister kiralama yap modeli

Demirbaş otomotivden ister satın al, ister kiralama yap modeli

FSM Demirbaş Otomotiv yönetim kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, Baltalimanı Angel Blue restaurant tesislerinde İstanbul Özel Halk otobüsü esnafları ile bir araya geldi

Mustafa Demirbaş, 20 yıla yakın toplu ulaşım sektöründe hizmet yaptığını, işletmecilerin ne istediğini çok iyi bildiğini, bu toplantının sohbet ve bilgilendirme toplantısı olduğunu belirterek, 15 Kasım tarihine kadar sürecek olan yeni satış kampanyası ve kiralama modeli hakkında işletmecilere bilgi verdi.

GERİ ALIM GARANTİLİ KİRALAMA MODELİ

Biz özel halk otobüs işletmecisi dostlarımıza yönelik sunduğumuz yeni finansman kampanyaları ve satış modelleri ile onlara destek olmaya devam ediyoruz, diyen Mustafa Demirbaş5 yıllık kirama modelinde aylık ödemelerin 5.950 tl. ile 4 yılboyunca 6.350 tl. Olduğunu belirterek, ruhsatı işletme sahibinin üzerine yaptıklarını söyleyerek, kiralama süresi bitiminde araç geri alım garantili sözleşme yaptıklarını belirtti.

Özel Halk otobüs işletmecileri adına teşekkür konuşması yapan Halk ulaşım AŞ. Başkan yrd. Naci Yağız, yapılan kampanyanın esnaf için çok önemli ve faydalı olduğunu belirterek, yöneticiler olaraktan FSM Demirbaş otomotive desteğe devam edeceklerini söyledi.

İNDİRİMLİ FİYAT SÜRPRİZİ - 375.000 ve 368.000 (Kamera hariç)

Mustafa Demirbaş, halk otobüsü şirket yöneticilerinin önerisi ve tavsiyesi ile onları kıramadığını Temsa otobüs fiyatlarında indirim yaptıklarını belirterek,15 Kasıma kadar sürecek kampanyanın fiyatının 375.000 tl. İndiğini, ikinci bir fiyat teklifinde ayrıca kamera sistemi hariç fiyatında 368.000 tl. Olduğunu söyledi.

Takas ve banka kredileri ile ilgili ödeme seçeneklerinin devam ettiğini söyleyenMustafa Demirbaş, isteyen esnafın kirala modeli ile birlikte 2 seçeneğini olduğunu belirterek, araç alacak esnafın FSM Demirbaş otomotiv tesislerine gelerek bilgi alması gerektiğini söyledi.

İşletmeciler toplantı sonunda Mustafa Demirbaş’a bilgilendirme ve yeni kampanya hakkında teşekkürlerini sunarak, başarı dileklerinde bulundular.

 

mustafa-demirbas-temsa-otobus-halk-otobus.jpg

 

 

mustafa-demirbas-temsa-otobus-halk-otobus1.jpg

 

 

mustafa-demirbas-temsa-otobus-halk-otobus2.jpg

 

 

mustafa-demirbas-temsa-otobus-halk-otobus3.jpg

 

 

mustafa-demirbas-temsa-otobus-halk-otobus5.jpg

 

 

mustafa-demirbas-temsa-otobus-halk-otobus7.jpg

 

 

mustafa-demirbas-temsa-otobus-halk-otobus8.jpg

 

 

mustafa-demirbas-temsa-otobus-halk-otobus9.jpg

 

 

mustafa-demirbas-temsa-otobus-halk-otobus10.jpg

 

 

mustafa-demirbas-temsa-otobus-halk-otobus11.jpg

 

Sadi Toygar
www.tasimacilar.com

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.