Demirtaş’ın hazır beton işleri Volvo FM ile hafifletiyor

Demirtaş’ın hazır beton işleri Volvo FM ile hafifletiyor

Türkiye’de hazır beton ve hafriyat sektörünün önemli markalarından biri olan Demirtaş Hazır Beton, araç parkını teslim aldığı 5 adet Volvo FM 450 4x2 ile güçlendirdi.

Hazır beton ve hafriyat alanında faaliyet gösteren Demirtaş Hazır Beton, yatırımlarını ve araç parkını büyütmeye devam ediyor. Demirtaş, Volvo Kamyon’dan teslim aldığı beş adet Volvo FM 450 4x2 ile operasyonlarına güç katıyor. TSE standartlarına uygun, her türlü talebi karşılayacak kapasitede hazır beton üretimi yapan ve hafriyat hizmeti sunan Demirtaş, araç parkı, teknolojik ekipmanları ve tecrübeli personeli ile sınır tanımıyor. Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre farklılaştırarak özel ürünleri kendi tesislerinde üretebilen Demirtaş, tüm zorlu görevlerinde Volvo Kamyon’un inşaat çalışmalarında uzman FM modelini tercih ediyor.


“Kaliteli, uzun ömürlü ve sağlam oluşu bizi Volvo’ya getirdi”
Beş adet Volvo FM 450’yi araç parkına katan Demirtaş Hazır Beton’un Tesis Müdürü Baki Yanık, düzenlenen teslimat töreninde yaptığı açıklamada; “Genç ve dinamik kadromuzla müşterilerimizin bize duyduğu güveni her zaman daha üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Teslim aldığımız beş adet Volvo FM 450 kamyonların en büyük yardımcılarımız olacağından ise kuşkumuz yok. Kaliteli, uzun ömürlü ve sağlam oluşu, satış sonrası desteği ve bizler için çok önemli bir nokta olan düşük yakıt tüketimi ile ağır işlerimiz için Volvo‘yu tercih ediyoruz” dedi.


“Müşterilerimizin iş yükünü azaltmak için varız”
Volvo Kamyon adına törene katılan Volvo Kamyon Satış Temsilcisi Tolga Cem Aykaç konuya ilişkin olarak; “Volvo Kamyon olarak hazır beton, hafriyat ve inşaat işlerinde çok büyük bir bilgi birikimine ve teknolojiye sahibiz. Volvo FM modelimiz bu görevler için özel olarak geliştiriliyor. Yeni teslim aldığı Volvo FM kamyonların Demirtaş Hazır Beton’un iş yükünü azaltacağına eminiz. Üstelik yakıt tasarrufu ve uzun bakım aralıkları ile işletim maliyetlerine de katkıda bulunacak. Bu anlamda eminiz ki Demirtaş ile iş birliğimiz daha uzun yıllar devam edecek” dedi. www.tasimacilar.com 20.07.2012/15:58