Denizdurduranlar’ın tercihi yine BMC oldu

Denizdurduranlar’ın tercihi yine BMC oldu

Kahramanmaraş’ ta dökme çimento nakliyesinde faaliyet gösteren Denizdurduranlar Firması 25 adet PRO 1144 çekici aracı yapılan bir törenle teslim aldı.

Yapılan teslimatla, faaliyet gösterdiği alanda en kalabalık filoya sahip olan Denizdurduranlar’daki BMC marka araç sayısı 38 adede ulaştı. PRO 1144 araçların satışını BMC’ nin Gaziantep Yetkili Satıcısı Üstün-İş Otomotiv gerçekleştirdi. Üstün-İş Otomotiv’in Gaziantep tesislerinde düzenlenen törene, Denizdurduranlar Firması’ndan Yönetim Kurulu Başkanı Adem Denizdurduran, Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Denizdurduran, BMC’ den Bölge Müdürü Sedat Çınar, Servis Sorumlusu Mustafa Bayram, Üstün-İş’ ten Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Zengin katıldı.
Güçlü motor, konforlu yolculuk
BMC tarafından üretilen PRO 1144 araçlar 440 Ps’ lik güçlü bir motora sahip. Araçta jacobs motor freni, hız sabitleyici, uzaktan kumandalı merkezi gibi unsurlar standart. Sahip olduğu dört nokta kabin süspansiyonu ve klima ile sürücüler için yolculukların daha konforlu olması sağlanıyor. www.tasimacilar.com 07.02.2012 / 15:41