Denizli Belediyesi Araç Filosunu Genişletti

Denizli Belediyesi Araç Filosunu Genişletti

Araç parkurunu güçlendirmek, daha hızlı ve iyi hizmeti sunabilmek amacıyla Denizli Belediyesi, dar alanlarda hizmet verecek mini ekskavatörü hizmete sundu.

Başkan Yardımcısı Mahmut Güngör, “ Yapılan bu araç takviyesi ile belediyenin araç filosunu genişlettik. Yaşanabilecek her hangi bir olumsuzluk da dar alanlarda bu araçla daha hızlı ve iyi hizmeti sunabileceğiz” dedi.

Yeni edinilen araçla ilgili bilgi veren Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Güngör, kaliteli hizmet vermek adına Denizli Belediyesi’nin teknik ve teknolojik yatırımlara önem verdiğini ve bu amaçla araç parkuruna bir mini ekskavatör takviyesi yaptıklarını söyledi.

Su kanalizasyon Müdürlüğü tarafından kullanılacak aracın küçük ama etkili olduğuna dikkat çeken Güngör, “ Şuan bir adet alınan bu aracın sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Büyükşehir olan Denizli de hizmet alanımız genişledikçe bu tür hızlı ve dar alanlarda etkili olacak araçlara ihtiyacımız olacak. Hem yakıt anlamında tasarruf sağlayacak olan bu aracımız olası arızalara müdahalemizi hızlandıracak. Dar alanlarda çalışma kabiliyeti yüksek olan bu aracın sessiz çalışması da bizim için bir artı. Gece çalışmalarını da rahatlıkla yapabileceğiz” dedi. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.