Denizli’de Iveco Rüzgarı

Denizli’de Iveco Rüzgarı

Denizli’nin en önemli lojistik firmalarından olan Günay Nakliyat firması yüksek teknoloji ve sağlamlığıyla pazarda kendine önemli bir yer edinen Iveco markasıyla lojistik faaliyetlerini güçlendirdi.

Denizli bölgesinde kömür ve çimento nakliyesinin önde gelen firmalarından Günay Nakliyat son almış olduğu 10 adet Iveco Hiroad 460 Euro 5 EEV araçla filosunu 70 adette çıkardı. Denizli Iveco bayii Şahinler Otomotiv’de yapılan teslimat töreninde firma yetkilileri Günay Kökçü ve Adem Kökçü, Şahinler Otomotiv Satış Müdürü Fikri Kanat hazır bulundular. Törende konuşma yapan Günay Kökçü şu açıklamalarda bulundu;

Uzun yıllardır nakliye sektörüne Günay nakliyat olarak hizmet vermekteyiz. Önceliklerimiz arasında yapmış olduğumuz nakliye çözümlerinde müşteri memnuniyetini üst seviyede tutup vermiş olduğumuz nakliye  taahhütlerini zamanında yerine getirmektir. Firmanın zaman içerisinde bu noktaya gelmesinin en önemli nedeni de tarafımıza duyulan güvenden kaynaklıdır. Tabi ki bu tahahüdleri yerine getirebilmek adına ekipman yatırımlarımıza da devam ediyoruz.Bugün teslim almış olduğumuz 10 adet Iveco Hıroad 460 araçlar Iveco’nun yıllardır süregelen ve pazarın kabul etmiş olduğu sağlamlığının geldiği son noktadaki araçlardır.Bir çok ağır faaliyette kullanmış olduğumuz IVECO markası dayanıklılığı,, sorunsuzluğu ve düşük kullanım maliyetleri ile her zaman dikkatimizi çeken ve filomuzda bulundurduğumuz araçlardır.Bu yeni araçlarla da sektörde bize duyulan güvenin  devamlılığını sağlamak maksatlı önem arz etmektedir.Bu vesile ile araçların teslimatlarını gerçekleştiren Şahinler Otomotiv’e de teşekkür ederim.

Şahinler Otomotiv Satış Müdürü Fikri Kanat Yapmış olduğu açıklamada

Denizli ve çevresinde  Iveco markasıyla ilgili  çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir. Bir çok lojistik firmasıyla olan ilişkilerimiz markamızın gücü ve Şahinler Otomotiv sunmuş olduğu hizmet kalitesiyle son yıllarda çok ciddi bir yükseliş içerisindedir. Bu yükselişte yanımızda olan ,  IVECO markasını tercih eden ve bölgemizin önemli nakliye firmalarından olan Sayın Günay KÖKÇÜ ve Adem KÖKÇÜ’ye de  teşekkür ediyorum.

 

gunay-nakliyat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.