Dev adamlara dev sponsor

Dev adamlara dev sponsor

Mercedes-Benz Türk, Türkiye Basketbol Federasyonunun sponsoru olmaya devam ediyor.

11 yıldır Türk Milli Basketbol Takımları ana sponsorluğunu sürdüren Mercedes-Benz Türk, sponsorluk sözleşmesini Nisan 2014’e kadar uzattı. Düzenlenen imza törenine Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz, TBF Başkanı Turgay Demirel, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri, A Milli Basketbol Takımı oyuncuları ve Mercedes-Benz Türk yöneticileri katıldılar.


Mercedes Benz Türk sponsorluk sözleşmesinin yenilenmesi ile birlikte, Türkiye Basketbol Federasyonuna daha önce tahsis ettiği araçları yeniledi. Şirket ayrıca sponsorluk kapsamında özel tasarlanan Milli Takım otobüsünün yanı sıra otomobil ve hafif ticari araçlardan oluşan bir Mercedes-Benz filosunu Türkiye Basketbol Federasyonu’nun hizmetine sundu.


25 araç tahsis edildi
Mercedes Benz tarafından, Türkiye Basketbol Federasyonu’na 1 adet Travego Milli takım otobüsü, 1 adet S-Serisi , 2 adet E-Serisi, 2 adet ML-Serisi, 6 adet C-Serisi, 6 adet B-Serisi, 3 adet Viano, 4 adet Sprinter olmak üzere toplamda 25 yeni araç takımların güvenli ve konforlu bir şekilde seyehat etmeleri amacıyla tahsis edildi. www.tasimacilar.com 14.08.2012 Saat:15:01