Deva Turizm filosuna  21 Sprinter ekledi

Deva Turizm filosuna 21 Sprinter ekledi

1986 yılından beri personel, öğrenci ve turizm taşımacılığı sektöründe hizmet veren Deva Turizm, 100 adet olan araç filosuna 21 adet Mercedes Sprinter ekledi.

Has Otomotiv Susurluk lokasyonunda gerçekleşen törenle Deva Turizm 21 adetlik Sprinter yatırımının ilk 10 adedini teslim aldı. Sprinter teslimatları için düzenlenen törene Deva Turizm’in sahibi Hızır Deva, oğlu Oğuzhan Deva, Kadir Deva, İnsan Kaynakları Müdürü Rıdvan Gültaş, Has Otomotiv Susurluk Genel Müdürü Orhan Karabudak, Satış Müdürü Tamer Yazgan, Satış Danışmanı Murat Erdoğan, Müşteri İlişkileri Sorumlusu Tuğba Ay katıldı. Bursa, Manisa, İzmit, Sakarya ve Karacabey’de bulunan 5 şubesi ile faaliyet gösteren, Deva Turizm’in yeni araçlar ile Bursa ve Manisa’da hizmet verecekleri belirtilirken, şirket sahibi Hızır Deva; Sprinter yatırımlarında araç kalitesinin ve yatırım değerini korumasının etken olduğunu vurguladı. “Beklentimizi en iyi şekilde karşılıyor”
Sahip oldukları araçların yaş ortalamasının 2 olduğu belirten Hızır Deva; “yeni araçlarla filomuzu güçlendirirken bakım maliyetlerini de daha aşağıya çekebiliyoruz. Ayrıca yeni araçlar sahip oldukları teknolojik özelliklerle güvenli taşımacılığa da katkı sağlıyor. Bizim beklentilerimizi en iyi şekilde karşıladığına inandığımız Sprinter araçlarla ilgili gelecek hafta içinde 21 adetlik partinin kalan 11 aracını daha filomuza katacağız” dedi. 150 personel ile sektöre hizmet veren Deva Turizm’in sahibi Hızır Deva, gelişen teknolojilere ve ihtiyaçlara göre Deva Turizm’in, hizmet yapısının da geliştiğini vurgulayarak, kaliteli ve uygun fiyat politikasıyla ulaşımda mükemmelliği sağlama hedefinde olduklarını dile getirdi. Has Otomotiv Susurluk Genel Müdürü Orhan Karabudak, Deva Turizm’in iş anlayışı ile sektöre örnek olduğunu dile getirerek, Deva Turizm ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ve işbirliklerinin artarak süreceğini belirtti. www.tasimacilar.com 10.09.2012 Saat:18:10