DFDS Akdeniz'de önemli atama gerçekleşti

DFDS Akdeniz'de önemli atama gerçekleşti

Danimarkalı denizcilik ve lojistik alanlarında Avrupa’nın lider firması DFDS’nin Tür-kiye’de faaliyet gösteren şirketi DFDS Akdeniz İş Birimi’nin yeni Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Dalga oldu.

Danimarkalı denizcilik ve lojistik alanlarında Avrupa’nın lider firması DFDS’nin Türkiye’de faaliyet gösteren şirketi DFDS Akdeniz İş Birimi’nin Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevine Özlem Dalga atandı.

İletişim ve medya sektöründe 20 yılı aşkın deneyime sahip olan ve uzun yıllar medya yöneticiliği yapan Özlem Dalga, son olarak Philip Morris’te Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Özlem Dalga lise eğitimini İsviçre’deki L’institut le Rosey’de tamamladıktan sonra Amerika’da Northwestern Üniversitesi’nde İletişim ve Ekonomi okudu. Dalga 2003-2004 döneminde Koç Üniversitesi’nde Executive MBA programını tamamladı. 5 yıl süreyle çalıştığı CNBC-e televizyon kanalının kurucu kadrosunda yer alan Dalga, Bloomberg HT televizyon kanalının da Davos’taki ilk canlı yayınını gerçekleştirdi. Kurucu yöneticisi olduğu Bloomberg HT televizyonunda 5 yıl boyunca “Ekonomi Koordinatörü” olarak görev yapan Dalga, ödüllü bir gazetecisi olarak medya yöneticiliği tecrübesini Philip Morris’te kurumsal iletişim alanında devam ettirdi. Evli ve 1 çocuk annesi olan Özlem Dalga,  İngilizce, Fransızca, İtalyanca bilmektedir.

Özlem Dalga

ozlem_dalga.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.