DHL Autoliv China'nın En İyi Lojistik Hizmet Sağlayıcısı Ödülünü kazandı

DHL Autoliv China'nın En İyi Lojistik Hizmet Sağlayıcısı Ödülünü kazandı

DHL Global Forwarding dünyanın en büyük otomotiv güvenlik tedarikçisi Autoliv China’dan 2012’nin “En iyi Lojistik Hizmet Sağlayıcısı Ödülü”nü kazandı.

DHL Global Forwarding, envanter tutma maliyetlerini azaltmak, Avrupa'da Autoliv China’nın fabrika tedarikçilerinden gelecek malzemelerin istikrarlı bir şekilde akışını sağlamak ve bu malzemeleri sürekli, doğru zamanda ve doğru miktarda sevk edebilmek için “DHL Alıcı Takviye Merkezi”ni kurdu.

DHL Global Forwarding Orta - Güney Avrupa ve Küresel Otomotiv CEO'su Volker Oesau konuyla ilgili olarak “2009 yılından bu yana, DHL, Autolive China için Avrupa’da üretim yapan ithalatçılarının lojistik hizmet sağlayıcısı olmuştur. Almanya ve Çin’de kurulan iki merkezden; Avrupa'dan Asya'ya gelen malzemelerin çeşitli konteyner ve konteyner optimizasyon yükleme, gümrükleme, çapraz yükleme gibi hizmetlerle akışını yönetiyoruz” ifadelerinde bulundu.


DHL Avrupa'da tarama-eşleşme ile tüm paletler mühürlü

DHL’in, otomotiv endüstrisi için güvenlik ürünlerinde geniş yelpazesi olan Autoliv China’nın fabrikalarına Avrupa’dan 15 ülkede ve 200'den fazla tedarikçiden gerekli maddelerin taşınmasını ve akışlarını yönettiğini ifade eden Oesau, “Avrupa çapında farklı tedarikçilerden alınacak çoklu parçaları yönetmek için, DHL Avrupa'da, Alıcı Tedarik tesisinde bir "tarama- eşleştirme" programını kullanıyoruz. Bu program sayesinde tüm paletlerin mühürlü ve sevk edilmeden önce doğru olmasını sağlıyoruz. Bu sayede konteyner yükleme öncesi Autoliv China’ya 24 saate kadar gönderinin içeriğini değiştirmek için tam bir esneklik sunma şansımız da oluyor.Autoliv China’nın malzeme indirmesi ve o malzemenin doğru zamanda ve doğru miktarda sevk ediliyor olması Autoliv China’ya maksimum verimlilik sağlıyor. İyi bir planlama ile gerek deniz gerekse acil durumlarda hava taşımacılığı ile bu sağlanabiliyor” şeklinde konuştu.

Autoliv China Kalite ve Lojistik Başkan Yardımcısı Frederic Burguez ise; “DHL ve Autoliv China'nın üretim sistemleri arasındaki Entegre Elektronik Veri Arabirimi (EDI) tam görünürlük sağlanmasını olanak veriyor. Bu da günlük sevkiyat tedarikçileri ile daha iyi talep, tahmini izin, Avrupa'dan gelen gereksiz geçici hava kargo gönderilerini önleme ve kendi tesislerimize gelen ham malzeme akışını görmemiz açısından çok önemlidir” diyerek Autoliv’in sektöründe lider bir şirket olduğunu, sürekli kendini geliştirdiğini belirten Burguez, hava yastıkları, emniyet kemerleri, direksiyon, arama radarı olarak emniyet elektronik aktif ve pasif güvenlik sistemleri, gece görüş ve kamera görme sistemlerinin, ürettikleri ürünler arasında yer aldığını söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.