DHL, "Rubban d’Honneur"ın sahibi oldu

DHL, "Rubban d’Honneur"ın sahibi oldu

DHL Express, Avrupa’nın en iyi 10 şirketi arasına girmeyi başararak iş dünyasının Oscar’ı "Rubban d’Honneur"ın sahibi oldu.

DHL Express Türkiye, iş dünyasının Oscar’ı olarak adlandırılan European Business Award (Avrupa İş Ödülleri) yarışmasının ‘Customer Focus’ (Müşteri Odaklılık) kategorisinde, Avrupa’nın en iyi 10 şirketi arasına girmeyi başardı.

Avrupa’nın önde gelen iş adamları, akademisyenler ve girişimcilerden oluşan jürinin, 28 ülkeden 15 bin şirket arasında yaptığı 6 ay süren değerlendirme sonucunda 10 farklı kategoride 100 dinamik şirket seçildi. Londra merkezli European Business Award’da; İnovasyon, Büyüme Stratejisi, Yılın Girişimcisi, Çevre ve Kurumsal Sürdürülebilirlik, Müşteri Odaklılık, Yılın İşvereni, İhracat, İthalat ve Yılın Şirketi kategorileri bulunuyor.

Bu yıl şirketler başvurularını, üst düzey yöneticilerin katılımıyla hazırlanan videolar aracılığıyla yaptı. Hazırlanan videolarda şirketler; amaçlarını, yöntemlerini, sürdürülebilir büyüme için karşılaştıkları zorluklar karşısındaki çözümlerini anlattı.

Değerlendirmeye, jürinin oylarının yanı sıra, www.businessawardseurope.com internet sitesinden yapılan 35 bin oy da dahil edildi. 1 Mart 2013’te Duesseldorf’taki sunum sonrasında yapılacak değerlendirmenin ardından, kategorilerin birincileri belirlenecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.