Diditrans yola Volvo ile devam ediyor

Diditrans yola Volvo ile devam ediyor

Uluslararası lojistik sektörünün genç firmalarından biri olan ve hizmet kapasitesini her geçen gün geliştiren Diditrans, Volvo Kamyon’dan teslim aldığı üç adet Volvo FH 460 4x2 çekici ile filosunu güçlendiriyor.

2010 yılında kurulan Diditrans, uzun yol taşımacılığı hizmeti sunuyor. Ayrıca kardeş iştiraki olan Didi İnşaat’a ait yurtdışı projelerinin lojistik operasyonlarını da yürütüyor. Teslim aldığı üç adet Volvo FH ile lojistik yatırımlarını devam ettiren Diditrans, taşımacılık faaliyetlerini Volvo Kamyon avantajlarıyla sürdürüyor.

Uzun yol taşımacılığında Volvo

Diditrans, Bulgaristan, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan olmak üzere Orta Asya, Orta Doğu ve Doğu Avrupa ülkelerine yönelik taşımacılık hizmetleri sunuyor. Aynı zamanda, Tuzla’da bulunan iş sahasında depolama, aktarma, elleçleme, yük toplama ve dağıtım gibi lojistik faaliyetlerini de gerçekleştiriyor. Uzun yol taşımacılığı için daha önce de Volvo FH’ın avantajlarını tercih eden Diditrans, sağladığı yüksek performans nedeniyle yine FH çekicileri filosuna katıyor. Diditrans, Volvo FH ile sürücülerinin güvenlik ve konforunu göz önünde bulundurarak iş verimliliğini arttırdıklarının altını çiziyor. Uzun işletim ömürleri, yakıt tasarrufu ve yüksek performansı ile Volvo kalitesine güvenen Diditrans, operasyonlarında FH ile yol alıyor.


“Şoförlerimiz güven duyduğumuz araçla yola çıkmalı”

Volvo FH 460 4x2 çekicilerinin teslimat töreninde açıklama yapan Diditrans Genel Müdürü Şafak Telli sürücülerinin her türlü yol koşullarında güven duydukları bir araçla yola çıkartmak istediklerini söyleyerek, “Diditrans henüz genç bir firma olmasına rağmen, emin adımlarla büyümeye devam ediyor. Uzun yol taşımacılığı, adından da anlaşıldığı gibi hayatı yollarda geçen sürücüler demek. Bizler bu zor koşullarda hizmet taşıyan arkadaşlarımıza, etkin çekiş gücüne sahip ve konforlu sürüş sağlayan Volvolar ile destek olmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda uzun işletim ömürleri ve yakıt tasarrufu ile avantajlarımızı arttıran Volvo Kamyon ile iş birliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Kamyonlarımız her türlü yol koşullarına uygundur diyen Volvo Kamyon Marmara Bölge Satış Temsilcisi Tolga Cem Aykaç araçla ilgili olarak “Uzun yol taşımacılığı, araçların farklı performans gereksinimlerine uygun olmasını gerektiriyor. Bu alanda Diditrans’a teslim ettiğimiz FH’lar, yürüyen aksamı, güvenlik ve konforu ile onların her türlü ihtiyacını karşılayacak. Teslim aldıkları FH’lar, hem performans hem de verimlilik anlamında Diditrans’ın operasyonlarına destek olacak” açıklamasında bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum