Dinçer Lojistik, 12 adet Iveco ile filosunu güçlendirdi

Dinçer Lojistik, 12 adet Iveco ile filosunu güçlendirdi

Lojistik sektörünün güçlü isimlerinden Dinçer Lojistik, filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda başlayan filo yatırımlarının ikinci ayağını gerçekleştiren firma, tercihini Iveco’dan yana kullandı.

Dinçer Lojistik düzenlenen bir tören ile ADR standartlarına uygun ekipman ile donatılmış 9 adet MLC100e18 Eurocargo 180 HP, 2 adet MLL150E18 Eurocargo 180 HP, 1 ADET 70c15 Daily 150 HP ile toplam 12 adet Eurocargo ve Daily aracı teslim aldı.

‘Dinçer Lojistik’le yolun başındayız’

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Koray Kurşunoğlu, Iveco ve Dinçer Lojistik’in uzun yıllar sürecek olan iş ortaklığının başlangıcında olduklarını söyleyerek, paketli kimyasal madde depolama ve taşımacılığının lideri olan Dinçer Lojistik’in müşterilerine vereceği hizmetlerde Euro5 emisyonlu Avrupa’nın yıldızı olan Eurocargo kamyonları ile destek vermekten gurur duyduklarını ifade etti. Kurşunoğlu, konuşmasının devamında Iveco Eurocargo hakkında kısaca bilgi verdi.


 

Avrupa’da kamyon pazarında yüzde 25 pay

Kurşunoğlu, ‘Eurocargo, Avrupa’da orta sınıf kamyon pazarında yüzde 25 pazar payına sahip, yani Avrupa’da bu sınıfta satılan her 4 araçtan 1’i Iveco Eurocargo markasını taşıyor’ dedi. Koray Kurşunoğlu tasarım ve modeller konusunda bilgi verdiği konuşmasını şu şekilde sürdürdü: ‘Türkiye’de 6 değişik AYA’da, 4 değişik motor seçeneği ile 3 değişik kabin tipi ile Eurocargo’yu müşterilerimizin beğenisine açık, kapalı kasadan, soğuk taşımaya, vinçten çöp presine kadar çok çeşitli misyonları yerine getirmesi amacıyla sunuyoruz. Tüm Ivecoların ortak özelliği olan sağlamlık ve dayanıklılık Eurocargo’nun da önemli özelliklerinin başında gelmektedir’ dedi. Konuşmasının sonunda tüm özelliklerinin yanı sıra Iveco’nun sağlam ve güçlü motoru düşük yakıt tüketimi ile de öne çıktığına vurgu yaptı.

Hedef, 2013 yılında yüzde 35 cirosal büyüme


Dinçer Lojistik personeli ve bazı müşterilerinin de katıldığı törende bir konuşma yapan Dinçer Lojistik sahibi Mustafa Dinçer ise şunları söyledi “Geçtiğimiz Nisan ayında yaptığımız 2.000.000 $’lık filo yatırımının ikinci ayağını da tamamlayarak araç filomuzda ciddi bir yenilemeye gittik. Yenilenen filomuzun tamamı ADR standartlarına uygun özel ekipmanla donatılmış ve yine öz mal ve sözleşmeli araç sürücülerimizin tamamı da ADR ehliyetine sahiptir, bu kapsamda sektörde çok ciddi bir açığı kapattığımızı düşünüyoruz. Geçen seneyi yüzde 31 büyüme ve 700.000 ton paketli kimyasal madde sevkiyatı ile kapattık, bu sene mevcut müşterilerimize yönelik başlattığımız yeni projelerin yanı sıra portföyümüze kattığımız yeni müşterilerimizle birlikte 2013 yılında da yüzde 35 cirosal büyüme hedeflemekteyiz.”

Tören, plaket takdimi ile sonlandırıldı

Tören sonunda Iveco Araç genel müdür yardımcısı Koray Kurşunoğlu Mustafa Dinçer’e bir plaket takdim etti. Törende ayrıca Iveco Araç Özel satışlar ve filo müdürü Erkan Erşin ve bölge müdürü Çağatay Akyol hazır bulundular.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.