Dinçşahin Saras’tan ayrıldı

Dinçşahin Saras’tan ayrıldı

Nisan ayında Saras Lojistik CEO’su olarak göreve başlayan Tamer Dinçşahin, 1 Ekim 2012 tarihi itibariyle Saras Lojistikten ayrıldı.

Şirket yönetimi ile anlaşarak ayrılan Dinçşahin, Saras Lojistik’in gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında önemli bir marka olması hedefiyle çalışmalar yapmış ve kısa sürede Saras’ın markalaşması konusunda önemli adımlar atmıştı. “Anlaşarak yollarımızı ayırdık”
Şirketin içerde ve dışarıda iş potansiyelinin büyümesi, şirketin yeniden yapılanması, kadrolaşması ve kalite standartlarının oluşturulması konularında çalışan Tamer Dinçşahin Saras Lojistikten ayrılması ile ilgili şu açıklamada bulundu: “Saras Lojistik’i sektörde önemli bir marka yapmak üzere görüşlerimiz uyuştuğu için görevi devralmıştık. Ancak gelinen süreçte, koşullar değişti ve Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Aras ile anlaşarak, dostça yollarımızı ayırma kararı aldık. Dostluğumuz baki kalmak üzere, 1 Ekim 2012 tarihinden itibaren, ayrı olarak sektöre hizmet etmeye devam edeceğim” dedi. Saras Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Aras ise, Tamer Dinçşahin'in şirkette bulunduğu kısa süre içinde kalite yönetiminden, yeniden yapılanmaya, pazarlamadan markalaşmaya kadar çeşitli alanlarda önemli çalışmalar yaptığını vurgulayarak, "Sayın Dinçşahin kurumumuza kısa sürede önemli katkılar sağlamıştır. Kendisine kişisel hedefleri ve daha sonra sektöre yapacağı katkılar konusunda başarılar dileriz. Her zaman yanında olacağız" dedi. 1961 doğumlu Tamer Dinçşahin, Lojistik sektöründe başladığı çalışma hayatında, sektörde değişik görevlerde bulunduktan sonra, UND’de (Uluslararası Nakliyeciler Derneği) genel sekreter ve yönetim kurulu başkanı olarak uzun yıllar sektöre hizmet verdi. Dinçşahin, halen UND Yüksek İstişare Kurulu Başkanı olarak sektör adına çalışmalarını yürütüyor. www.tasimacilar.com 02.10.2012 Saat:13:02