DKV Euro Service üst yönetiminde önemli bir atama yapıldı

DKV Euro Service üst yönetiminde önemli bir atama yapıldı

Akaryakıt kartı ve tamamlayıcı yol hizmetleri alanında Avrupa’nın lider firması DKV Euro Service’in üst yönetiminde yeni bir atama yapıldı.

Here Technologies CFO’su Peter Meier DKV Euro Service CFO’su olarak atandı. 31 Aralık 2019’da görevinden ayrılacak olan Dr. Werner Grünewald’ın yerine gelen Meier, yeni görevine 2 Ocak 2020’de başlayacak. Peter Meier aynı zamanda DKV MOBILITY SERVICES Holding’de CEO Marco van Kalleveen ve CDO Dr. Hendrik Rosenboom ile birlikte üst yönetim ekibinin bir üyesi olacak.

Yeni atamayı değerlendiren DKV CEO’su Marco van Kalleveen, "Peter Meier’in aramıza katılmasıyla global düzeyde bir üst yöneticiyi daha şirketimize kazandırmış oluyoruz,” diyerek şöyle devam etti: “Finans alanında ve sermaye piyasalarında çok özel bir uzmanlığa sahip olan Peter bizim iddialı büyüme hedeflerimize ulaşmamıza yardım edecek. Bu atamayla üst yönetim ekibimiz tamamlanmış ve gelecek için en iyi şekilde konumlandırılmış oldu.” 

İsviçre doğumlu olan Peter Meier’in, global şirketlerde CFO olarak uzun yıllara dayanan bir uzmanlığı bulunuyor. Avrupa’da ve uluslararası düzeyde finansal pazarlar hakkında derin bir bilgiye sahip. Harita ve lokasyon hizmetleri veren Here Technologies şirketinden DKV’ye gelen Meier bundan önce global seyahat şirketi Kuoni Group’da CFO ve CEO olarak görev yapmıştı. Kuoni Group öncesinde ise yine global bir şirket olan SULZER’in CFO’suydu.  

dkv-cfo-peter-meier.jpg

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.