DKV’nin Balkanlardaki Hizmetleri Büyüyor

DKV’nin Balkanlardaki Hizmetleri Büyüyor

Mobilite hizmetleri sunan DKV Euro Service, SV Transportservice (SVTS) şirketini satın alarak, Balkanlarda nakliyecilere sunduğu yakıt, geçiş ücreti ve geri ödeme hizmetlerini daha da güçlendirdi

Avrupa otoyollarında nakitsiz yol yardım hizmetinde lider olan mobilite hizmetleri sunucusu DKV Euro Service, merkezi St. Martin’de bulunan Avusturya şirketi SV Transportservice GmbH’i (SVTS) satın aldı. SVTS, Balkanlardaki nakliye şirketleri için yakıt kartları, geçiş ücretleri ve KDV iadeleri işlerinde uzmanlığıyla biliniyor.

DKV Euro Service CEO’su Marco van Kalleveen satın almayla ilgili şu açıklamayı yaptı: "SVTS 2010 yılında girişimci Slavica Vranjković tarafından kuruldu. Onun müşterileriyle ilgilenirken gösterdiği özen gerçekten ilham verici. DKV olarak müşterilerimize Balkanlarda sunduğumuz yenilikçi ve yüksek kaliteli hizmetleri SVTS ile birlikte büyütmüş olmaktan mutluyuz. Bu satın alma ile birlikte SVTS müşterileri de daha geniş, yenilikçi ve entegre edilmiş hizmet portföyümüzden yararlanma olanağı bulacaklar.”

DKV, son on iki ay içinde beşinci satın almasını yaparak, büyüme stratejisini istikrarlı bir şekilde hayata geçirmeye devam ediyor.

dkvnin-balkanlardaki-hizmetleri-buyuyor.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.