Doğaltaş nakliyesinde Volvo farkı

Doğaltaş nakliyesinde Volvo farkı

Volvo Kamyon, Türkiye’nin en büyük ihracat fuarları arasında ön plana çıkan 18'inci MARBLE - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda büyük ilgi gördü.

Volvo Kamyon, MARBLE – İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknoloji Fuarı’nda sektördeki nakliye işlerinde yüksek performans sunan FMX ve FH modellerini sergiledi. Doğaltaş sektörünü hem ulusal hem de uluslararası platformda buluşturan MARBLE 2012’de Volvo, ağır tonajlı doğaltaş nakliyesinde fark yarattığını, gördüğü ilgi ile bir kez daha kanıtladı.


18'inci yaşını kutlayan ve uluslararası platformda doğaltaş sektörünü bir araya getiren MARBLE Fuarı’nda sektördeki yenilikler ve gelişmeler paylaşıldı. Bu özel fuarda Volvo Kamyon, taş ocaklarındaki engebeli araziden, fabrika çıkışlarındaki nakliyeye kadar yüksek performans ve verimlilik sunan modellerini sektörle buluşturdu. Sergilenen kamyon ve çekicilerin yansıra Volvo’nun kamyon verimliliği, yakıt verimliliği ve işletme verimliliği konularında toplam çözümleri de ziyaretçilerin incelediği konular arasında yer aldı. Volvo Kamyon, şimdiden önümüzdeki sene düzenlenecek MARBLE 2013 Fuarı için stant yerini belirlerken Volvo Group Türkiye Genel Müdürü Martin Ericsson MARBLE 2012’de yaptığı açıklamada; “Alanında bir dünya markası olan İzmir Marble Fuarı, sektörde büyük bir öneme sahip. Volvo Kamyon olarak bizim için de hem bu sektör hem de Ege Bölgesi büyük önem taşıyor. Ege bölgesindeki yatırımlarımızı arttırırken MARBLE fuarı gibi özel etkinliklerde müşterilerimiz ile buluşmaktan oldukça mutluyuz. Volvo kamyon ve çekicilerimiz ile hem mermer ocağında hem de mermer nakliyesinde yüksek performans ve dayanıklılıkta açık ara ön plana çıkıyoruz. Güç ve dayanıklılık anlamında sektörün gerektirdiği tonajların taşınmasında büyük avantajlar sağlıyoruz. Bir doğal taşın arama bulma çalışmasından sonraki tüm nakliye aşamalarında Volvo, iş planlamasında hiçbir aksama olmamasını garantiliyor. Performans, güç ve dayanıklılık dışında, yakıt tasarrufu ve satış sonrası servis kalitesi gibi doğaltaş sektörü için can alıcı konularda oldukça iddialıyız” dedi. www.tasimacilar.com 03.04.2012 / 17:56