Doğu Zebah İnşaat, araç parkını zenginleştirdi

Doğu Zebah İnşaat, araç parkını zenginleştirdi

Ford Otosan; İstanbul’da faaliyet gösteren Doğu Zebah İnşaat’a, 20 adet 4136M Transmikser Ford Cargo’yu törenle teslim etti.

Ford Otosan Satış Bölge Müdürü Baran Süslü, Ford Otosan Satış Sonrası Hizmetler Bölge Müdürü Yavuz Baysan ve satışı gerçekleştiren Elazığ Ford yetkili satıcısı Çetinkayalar Kamyon Satış Müdürü Ergun Deniz; 20 adet Cargo’yu şirketin İstanbul şantiyesinde, şirket ortakları Zeki Muz ve Ahmet Muz’a teslim etti.

Şirket sahibi Zeki Muz, teslim töreninde yaptığı konuşmada, Ford Cargo 4136M Mikser ile ilk olarak şantiyelerinde test ederek tanıştıklarını belirterek şunları söyledi: ”Yakıt tüketiminin en önemli gider kalemlerinden olduğu bu dönemde, test sırasında Cargo’nun rekabetçi yakıt tüketimi sunduğunu, aynı zamanda performansından da ödün vermediği dikkatimizi çekti. Ford’un sunduğu satın alma ve kredi kolaylıkları da bunun üzerine eklenince, hiç düşünmeden kararımızı Ford Cargo’dan yana verdik.”

Ford Cargo’lar iş sahiplerinin kârını artırıyor

360 PS/1400 NM gücündeki güçlü ve ekonomik Ecotorq motoru, yeni mandallı tip konforlu şanzımanı, 10 mm 500 Mpa gücündeki sağlam şasisi, 750 saat bakım aralığı, standart olarak sunulan klima ve 2 yıl sınırsız km garantisi gibi rekabetçi özellikleriyle öne çıkan Ford Cargo Yeni İnşaat Serisi; inşaat, hafriyat, maden ve beton firmalarının beklentilerini en yüksek şekilde karşılıyor. Rahat vites geçişleri, kolçaklı koltuk, artırılmış kabin içi konfor ve üstyapıyı görme imkânı veren yeni arka camıyla sürücülerin işlerine odaklanmasında kolaylık sağlarken, iş sahiplerinin kârını artırmasına olanak tanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.