Doğusan İnşaat’ın, işleri Volvo FH16 750’ye emanet

Doğusan İnşaat’ın, işleri Volvo FH16 750’ye emanet

Doğusan İnşaat, filosuna kattığı dünyanın en güçlü çekicilerinden biri olan Volvo FH16 750 ile çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye’nin dört bir yanında köprü, köprülü kavşak ve yol inşaatı konusunda başarılı projelere imza atan Doğusan İnşaat, dünyanın en güçlü çekicilerinden Volvo FH16 750’yi filosuna katarak zorlu inşaat görevlerine devam ediyor. İl ve devlet yolları, viyadük ve köprüler, alt üst geçitler, ticaret merkezleri, turistik tesisler ve eğitim tesisleri inşaatlarını gerçekleştiren Doğusan, projelerinde kullanılan araçların en son teknolojilere sahip olmasına özen gösteriyor ve bu kapsamda Volvo Kamyon ile işbirliğine önem veriyor. 750 beygir gücündeki FH16 çekici ise hem performansı hem de yakıt tasarrufu ile Doğusan alt yapı ve inşaat çalışmalarının en zorlu görevlerini üstlenmeye hazırlanıyor. Volvo FH16 750 sağlamlığı ile Doğusan’ın şantiyedeki nakliye işlerinin durmaksızın devam etmesini garantilerken, yakıt tasarrufu ile de işletim maliyetlerinin azaltılmasına destek oluyor. FH16 750’nin ağır yüklerdeki performansı, etkin çekiş gücü, riskli koşullarda sürüş kolaylığı ve emniyeti, inşaat işlerindeki zorlukları hafifletiyor.


”Volvo FH16 750’nin performansına çok güveniyoruz”
Doğusan İnşaat’ın Ticari Araç Sorumlusu Erbay Demir, bu çok özel aracın teslimatı esnasında yaptığı açıklamada; “Hızla gelişen Türkiye’mizin altyapısının kurulmasında ve daha kaliteli bir hayatın temellerinin atılmasında inşaat sektörü başrol oynuyor. İşte bu noktada Doğusan İnşaat olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Ülkemizde ve dünyada artan gereksinimlere en mükemmel cevabı verebilmek için teknolojiyi sürekli takip ediyor ve filomuzu yeniliyoruz. Volvo Kamyon ile yaptığımız iş birliği de bunun önemli bir kanıtıdır. Dünyanın en güçlü çekicilerinden Volvo FH16 750’nin performansına çok güveniyoruz” dedi.


”Doğusan’ın yükünü hafifleteceğiz”
Volvo Kamyon’un Bölge Satış Temsilcisi Erkan Ergene ise teslimat töreninde; “Doğusan İnşaat, yurt içi ve yurt dışında önemli projelere imza atarak büyümeyi hedefleyen Türkiye’nin inşaat sektöründe önemli şirketlerinden biri. Türkiye’de Volvo Kamyon’un en güçlü çekicisi FH16 750’yi teslim alan ikinci firma olarak yenilikçi ve teknolojiyi takip eden yönlerini yine gösterdiler. FH16 750 çekicimizin performansı, sağlamlığı ve yakıt tasarrufu ile Doğusan İnşaat’ın zorlu işlerinde yükünü hafifleteceğine inanıyoruz” dedi. www.tasimacilar.com 11.06.2012/17:28