Doktor Uluslararası Nakliyat filosunu DAF ile güçlendiriyor

Doktor Uluslararası Nakliyat filosunu DAF ile güçlendiriyor

Ağırlıklı olarak yurt dışına tekstil ve makine taşımacılığı yapan Doktor Uluslararası Taşımacılık DAF-TIRSAN’dan 3 adet DAF XF 105.460 Optimizer’i filosuna ekledi.

DAF-TIRSAN Otomotiv’in Samandıra’daki tesislerinde düzenlenen törene Doktor Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Polat, Yönetim Kurulu Üyesi Arkın Kılıç DAF-TIRSAN Otomotiv Hadımköy Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katıldı.

Şoförlerin tercihi de DAF’tan yana oldu

DAF çekicileri tercih etmelerindeki nedeni şoförlerden gelen yoğun talep sebebiyle olduğunu ifade eden Doktor Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Polat, “Şoförlerimiz ve biz araçların yakıt tasarrufunda gösterdiği performanstan oldukça memnunuz. Bu nedenle DAF çekicileri satın alma kararı verdik” dedi.

Müşteri memnuniyetini arttırmak adına filo yenileniyor

Almanya, Hollanda ve Belçika’ya lojistik hizmeti veren Doktor Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Polat, Almanya’ya yapılan parsellerde çok iddialı olduklarını belirterek bu iddialarının firmaya daha fazla iş olanağı getirdiğini söyledi ve bu sayede yatırımlarının sürekli devam ettiği bilgisini verdi.

Polat konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Tabii ki bu iddiamız firmamıza daha fazla iş olanağı getiriyor. Bu sayede yatırımlarımız da sürekli devam ediyor. İvmemiz hep yukarı doğru, daha iyi olabilmektir. Bunun için de sürekli olarak işimize yatırım yapıyoruz. Müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek adına çalışıyoruz ve müşterilerimizin memnuniyetini arttırabilmek amacıyla filomuzu yeniliyoruz ve büyütüyoruz.”

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum