Dorak Turizm araçları, Michelin ile güvende

Dorak Turizm araçları, Michelin ile güvende

1971 yılından bu yana turizm sektörünün lider oyuncularından biri olan Dorak Turizm, lastik yönetimi konusunda Michelin ile el sıkıştı.

Yeni işbirliği kapsamında Dorak Turizm’in 100 araçlık otobüs filosu, Michelin’in geniş hizmet ağından faydalanacak. Dünyanın lider lastik üreticilerinden Michelin, Dorak Turizm için özel olarak tasarlanan lastik yönetim modeliyle; filolarının elverişliliğini optimize ederken, kolaylaşan lastik yönetimine ek olarak sağladığı bakım ve tam güvenlikle de operasyonel maliyetleri de düşürmüş olacak.

“360 Derece Desteğimiz Büyük Avantaj Sağlayacak.”

Dorak Turizm genel merkezinde yapılan imza törenine; Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kaplan Tan, Grup Finans Direktörü Yaşar Aracı, Turizm ve Marka Bölümü Direktörü Esra Değirmenci, İş Geliştirme Direktörü Leyla Sağlıkova, Araç Operasyon Müdürü  İsmet Hocaoğlu ile Michelin’den Michelin Binek ve Ticari Ürün Grupları Satış Direktörü Sertan Akçagöz ve Michelin Solutions Ülke Müdürü Ali Yalçın katıldı. Törende konuşan Michelin Binek ve Ticari Ürün Grupları Satış Direktörü Sertan Akçagöz “Avrupa’da 80 yıldır toplam 20 ülkede devam eden Michelin Solutions hizmetlerimizi Türkiye’de sektörüne yön veren lider şirketlerden Dorak Turizm ile sürdürmekten gurur duyuyoruz. Yapılan anlaşma kapsamında Dorak Turizm’e 360 derece hizmet vereceğiz. Eminim ki Michelin olarak teknolojik ve yenilikçi duruşumuz işbirliğimiz süresince çok büyük avantajlar sağlayacak.” dedi.

“Filomuzun verimliliği ve güvenliği  için Michelin diyoruz.”

Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kaplan Tan ise törende, “Dorak Turizm’in modern filosu ile ülkemizi ziyarete gelen misafilerimizi seyahatleri süresince yüksek güvenlik ve konfor ile ağırlama ilkemizden hiçbir zaman ödün vermiyoruz. Bu disiplinle hareket ederek kaliteli hizmet sunarken verimliliğimizi korumak da çok büyük bir önceliğimiz. Michelin ile anlaşmamızın karşılıklı fayda sağlarken, kaliteli hizmet anlayışımızı destekleyeceğine inanıyoruz. Bu sebeple yaptığımız iş birliğimizin tüm sektöre hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Maliyet Düşüyor, Güvenlik artıyor

Michelin Solutions Ülke Müdürü Ali Yalçın “Michelin Solutions ekibi olarak sunduğumuz yol yardımı, lastik bakımı – denetimi hizmetlerimiz, yakıt tasarruflu lastiklerimiz sayesinde filolar çevreye duyarlı şekilde güvenli ulaşım sağlamaya devam edecek. Operasyonel mükemmellik sağlamaya odaklanan Michelin Solutions ekibi, filonun işlerini kolaylaştıracak ve filo kaynaklarını optimize ederek operasyonel maliyetleri düşürecek, tam güvenlik sağlayacak. Yakıt tasarrufu için tasarlanan lastiklerimiz sayesinde, en çevreci çözümleri de sunuyoruz. Böylece Dorak Turizm’in karbondioksit emisyonunu minimuma indireceğiz.” dedi.

michelin-dorak-holding-is-birligi.jpg

 

 

michelin-mudur-yardimcisi.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.