Düğün arabası yerine, düğün kamyonu

Düğün arabası yerine, düğün kamyonu

Artvin Merkez ilginç bir düğüne ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 5 yıllık ilişkilerini evlilikle sürdürmeye karar veren İlkay Eryiğit ve Murat Özdemir çifti kendilerine en mutlu günlerine taşıyan aracı kamyon olarak seçtiler.

Gelinin evinden kamyon ile çıkaran Murat Özdemir Artvin sokaklarında kısa bir tur attıktan sonra Yeni Mahalle Şelale Düğün Salonu’nda çiftin nikahı kıyıldı.

Asıl mesleği beton mikseri ve vinç operatörlüğü olan Murat Özdemir, hayatını birleştireceği Gazeteci İlkay Eryiğit’e güzel bir sürpriz hazırladı. Hayat arkadaşı ile hayatlarını birleştirecekleri gün gelin arabası gibi süslediği kamyon ile hayat arkadaşının evinin kapısına dayanan Murat Özdemir, hayat arkadaşını evinin kapısından kamyon ile aldı. Böylelikle kendisi mikser operatörü olan Murat Özdemir, gazeteci olan eşinin de haber olmasını sağladı.

Genç çiftlerin nikâh şahitleri de gazeteciler oldu

İlkay-Murat Özdemir çiftinin hayatlarını birleştiren nikâhta gelinin nikâh şahitliğini Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tolga Gül yaparken, damadın şahitliğini ise Demokrat Çoruh Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erer yaptı. Nikâh memurunun “Evlenmek istiyor musunuz?” sorusuna verilen evet yanıtının ardından gelini bir sürpriz daha bekliyordu. Damadın ayağına basmayı düşünen gelinin ayağına Damat Murat Özdemir basarken genç çiftler nikâhın ardından düğünlerinde gönüllerince eğlendiler.

Hayati Akbaş / ARTVİN 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.