Dünya İş Makinası Devleri Buluşmasına Shell & Turcas’tan Altın Destek

Dünya İş Makinası Devleri Buluşmasına Shell & Turcas’tan Altın Destek

Shell & Turcas’ın ‘altın sponsor’ olarak destek verdiği Uluslararası İş Makinaları Kongresi İstanbul’da gerçekleştirildi.

Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği’nin (İMDER) düzenlediği “Uluslararası İş Makinaları Kongresi 2023’e 10 Kala” şiarıyla İstanbul Green Park Otel’de gerçekleştirildi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın himayesinde ve Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen kongrenin altın sponsorluğunu Shell & Turcas üstlendi.

Kongre boyunca katılımcılara düşük kükürtlü ve tasarruf özellikli Shell FuelSave Diesel yakıtıyla Shell’in madeni yağ markaları portföyü içinde bulunan Rimula, Tellus ve Gadus ürünleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Shell FuelSave Diesel yakıt tasarrufu amacıyla özel olarak üretildi

Shell’in, 100 yıllık tarihinde yakıt geliştirme alanındaki öncülüğünün bir örneği olan, düşük kükürtlü ve tasarruf özellikli ürünü Shell FuelSave Diesel; motor verimliliğini arttırmak ve yakıt maliyetlerini düşürmek hedefiyle geliştirildi. Shell FuelSave Diesel’in yakıt formülündeki özel temizleme bileşeni, enjeksiyon sisteminde birikimlerin oluşması ve tabakalaşmasını ve bununla birlikte yakıt tüketiminin artmasını önlemeye yardımcı oluyor. Shell’in Rimula, Tellus ve Gadus madeni yağları ise motorun ve motor aksamının dayanıklılığını güçlendirip ömrünü uzatıyor ve bu sayede motorun bakım harcamalarını azaltarak, motorun çalışma süresini artırıyor. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.