Dünya lojistik sektörünün kalbi İstanbul’da atacak

Dünya lojistik sektörünün kalbi İstanbul’da atacak

Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörleri Dernekleri Federasyonu'nun (FIATA) 52. Dünya Kongresi, 13-18 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak.

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD), 2014 yılında İstanbul’da düzenlenecek olan dünyanın alanındaki büyük taşımacılık ve lojistik organizasyonlarından biri olan 52’inci FIATA Dünya Kongresi’ne 12 yıl aradan sonra ikinci kez ev sahipliği yapacak.

Taşımacılık ve lojistik alanında dünyanın en büyük ve en etkili sivil toplum kuruluşu olan ve 150 ülke ile 40 bin firmayı çatısı altında toplayan FIATA, dünya ölçeğinde yaklaşık 10 milyon kişiye istihdam sağlayan dev bir endüstriyi temsil ediyor.

13-18 Ekim 2014 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti Otel&Konferans Merkezi’nde, “Sustainable Growth in Logistics”- “Lojistikte Sürdürülebilir Büyüme” temasıyla gerçekleştirilecek 52’inci FIATA Dünya Kongresi’nde, dünyada ve Türkiye’de hızla büyüyen lojistik sektörünün gelecek planları ve projeksiyonları konuşulacak.

Tüm taşıma modları bu fuada

Küresel lojistik sektöründe sürdürülebilir büyümenin gerçekleştirilmesi amacıyla düzenlenecek kongrede, hava yolu, kara yolu, deniz yolu, demir yolu ve kombine taşımacılık, depolama, kargo, e-ticaret, e-gümrük, bilişim teknolojileri, Ar-Ge,yeşil lojistik, lojistikte çevreci yaklaşımla, çevre dostu ulaştırma politikaları, taşıma modları arasındaki dengenin kurulması ve mevzuat harmonizasyonu konuları geniş kapsamda ele alınacak.

Küresel lojistik pazarındaki son gelişme ve trendlerin paylaşılarak, taşımacılık ve lojistik sektörünün geleceğine yönelik perspektiflerinde oluşturulacağı uluslararası kongre, ülkeler ve işletmeler arasında iş yapış şekilleri, güvenlik uygulamaları gibi konuları yakından takip etme, network oluşturma, know-how akışı sağlama ile yeni iş ilişkileri kurma ve geliştirme fırsatı sunacak.

Üye ülkelerden yaklaşık bin kadar temsilcinin katılması beklenen ‘FIATA 2014 Türkiye’, coğrafi konumu, lojistik avantajları ve barındırdığı büyük potansiyel ile geleceğin “Lojistik Üssü“ adayı ülkemizin, potansiyelini ortaya çıkarma ve yatırım ortamı oluşturmasına da olanak sağlayacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.