Duonic vitesli Mitsubishi Fuso Canter

Duonic vitesli Mitsubishi Fuso Canter

Sınıfının ilk otomatikleştirilmiş vites sistemi DUONIC ile donatılan Yeni Mitsubishi Fuso Canter düşük hızda ve dur kalk trafikte kullanıcılarına maksimum fayda sağlıyor.

Mitsubishi Fuso Canter, yenilenen yüzü, yeni Euro 5 motoru, uzayan bakım aralıkları ve çift kavramalı otomatik şanzımanı Duonic ile kullanıcılarına artı kazanç sağlıyor.

Çift kavramalı otomatik şanzıman Duonic,

Mitsubishi Fuso Canter hafif kamyon sınıfında Duonic çift kavramalı otomatik şanzımanı sunuyor. Duonic şanzıman sayesinde Yeni Canter yokuşlarda yüklüyken bile geri kaydırmayarak sadece frenden ayak çekilerek gaza basmadan hassas yanaşma yapılabiliyor ve eco mode seçeneği sayesinde daha düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Duonic şanzıman eco mode seçeneğinde normal trafikte yüzde 2, sıkışık trafikte ek yüzde 8 oranında yakıt tasarrufu sağladığı firma yetkililerince bildirildi. Ayrıca Duonic şanzıman çift kavrama özelliği sayesinde vites geçişlerinde yaşanan sarsıntı ve tork kesintisini minimuma indirerek sürüş performansı ve konforunu artırıyor. Islak tip çift kavraması sayesinde Duonic şanzıman bakım gerektirmiyor, bu da kullanıcısına hem zamandan hem de bakımdan kazandırıyor. Hassas ilerleme fonksiyonu sayesinde de yanaşma sırasında çarpma ihtimalini azaltır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.