Düzce Güven Kooperatifi Temsa'yı seçti

Düzce Güven Kooperatifi Temsa'yı seçti

TEMSA, Düzce Güven Kooperatifi’ne Prestij SX araçlarının teslimatı TEMSA İzmir Yetkili Bayii Yaşaroğlu Otomotiv tarafından gerçekleştirildi.

Düzce Güven Kooperatifi’yle anlaşmaya varan TEMSA, Prestij SX araçlarının teslim törenini gerçekleştirdi. TEMSA Yetkili Bayii Yaşaroğlu Otomotiv tarafından gerçekleştirilen teslim törenine TEMSA Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci, Düzce Güven Kooperatifi Müdürü Hikmet Küçük ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Gülseli, Haldun Etteyin ve Hüseyin Öztürk katıldı.

Törende konuşma yapan Düzce Güven Kooperatifi Müdürü Hikmet Küçük “Düzce Güven Kooperatifi olarak yolcularımıza her zaman en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Yolcularımızın güvenliği, konforu ve memnuniyeti bizler için çok önemli. Bu sebeple bizimle aynı özeni ve hassasiyeti taşıyan TEMSA ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün 2 adet TEMSA Prestij markalı aracı teslim aldık. Daha önce de 6 adet TEMSA Safir, 2 adet TEMSA Maraton aracını bünyemize katmıştık. Bu sayıyı yıl sonuna kadar 18’e çıkartmayı planlıyoruz” dedi.

TEMSA Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci  Prestij SX araçların sahip olduğu işletme avantajları ile firmaların öncelikli tercihi olduğunu belirterek, “Prestij SX taşımacılık alanında işletme sürecinde yaşattığı avantajlarla  kullanıcılarının yüzünü güldürüyor.  Prestij SX araçların da Düzce Güven Kooperatifi’ne hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.