Düzce Şehir İçi Ulaşımı’nda Yeni Dönem

Düzce Şehir İçi Ulaşımı’nda Yeni Dönem

Düzce Belediyesi Ulaşım Master Planının bir aşamasını daha tamamladı. Yeni alınan körüklü otobüsler Düzce Merkez, Üniversite ve Kalıcı Konutlar Bölgesi arasına planlanan ring hattında kullanılmak üzere 23 Ekim'de düzenlenecek törenle seferlerine başlayaca

Düzce Belediyesi, ağırlıklı olarak Düzce Merkez, Üniversite ve Kalıcı Konutlar Bölgesinde yaşanan yolcu akışının daha rahat sağlanması amacıyla şehrin tamamını kapsayan "Ulaşım Master Planı"nı hayata geçirmeye başladı.

   Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in bizzat takip ettiği ve İstanbul'da görüşmelerine katıldığı ulaşım planlama toplantılarında Merkez-Üniversite, Merkez-Kalıcı Konutlar Bölgesi ve Üniversite ile Kalıcı Konutlar Bölgesi arasında sabah ve akşam olmak üzere belli saatlerde çalışmak üzere yeni ekspres hatlar belirlendi.

   Bu hatların kısa sürede en yüksek kapasitede yolcu taşıması amacıyla geçtiğimiz günlerde İstanbul'dan körüklü otobüsler sipariş edilmişti. Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü tarafından son hazırlıkları yapılan araçların GPS ve kamera sistemleri de takıldı.

   Mercedes 345 Marka, 18 ila 20 metre aralığında uzunluğa ve 200-220 kişi yolcu kapasitesine sahip bu otobüsler Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in katılımıyla 23 Ekim Cuma günü düzenlenecek törenle hizmete girecek.

 

34 Araç Daha Aynı Güzergahta Çalışacak

   Düzce Belediyesi, özellikle Üniversite, Merkez ve Kalıcı Konutlar Bölgesi arasında yaşanan ulaşım sorununa bir çözüm daha getirerek önümüzdeki günlerde ihale işlemi tamamlanacak olan 34 adet 8 metrelik yolcu otobüslerinin de sabah ve akşam saatlerinde sefere koymaya hazırlanıyor. 23 Ekim'de düzenlenecek tören kapsamında 34 adet otobüs de Düzcelilerin hizmetine sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.