Düzce Uluslararası Nakliyat araç alımında DAF’ı tecih etti

Düzce Uluslararası Nakliyat araç alımında DAF’ı tecih etti

Araç filosunun yüzde 90’ı DAF çekicilerden oluşan Düzce Uluslararası Nakliyat seçimini yeniden DAF markasından yana kullandı. Firma filosuna 3 adet DAF XF105.460 Optimizer’i de ekledi.

Düzce Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Civelek 3 adet DAF XF105.460 Optimizer’ı Samandıra lokasyonunda düzenlenen törende DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Yöneticisi Ertuğrul Erkoç’dan teslim aldı.

Düzce Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Civelek, gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada “1995 yılından bu yana TIRSAN ürünlerini memnuniyetle kullanıyoruz. DAF markası ile tanışmamız da bu sayede oldu” diye belirtti. Civelek sözlerine devam ederken DAF’ı tercih etme önceliklerinden şu şekilde bahsetti “DAF-TIRSAN’ın satış ve satış sonrası sağladığı hizmetlerinden oldukça memnunuz. Filomuzun yüzde 90 DAF çekicilerden oluşturmaktadır. Araçları kullanıyoruz ve performanslarından çok memnunuz. Yakıt tasarrufundan kazancımız çok yüksek ve araçlar çok dayanıklı. DAF-TIRSAN Otomotiv servislerinde donanımlı ve eğitimli teknik personel sorunlarımızı en hızlı şekilde çözüyor” dedi.

Ağırlıklı olarak yurtdışında muhtelif inşaat malzemesi taşıyıcılığı yapan Düzce Uluslararası Nakliyat Ukrayna, Rusya, Kazakistan ve bağımsız topluluk ülkelerine hizmet veriyor.

DAF FT XF 105.460 Optimizer’ın (ZF ASTronic Şanzımanlı) Öne Çıkan Özellikleri

-460hp, 12,9lt, sıralı 6 silindirli EURO5 MX motor
-ZF 12AS2330 AS Tronic, 12 vitesli tam otomatik ve tiptronik kullanımlı şanzıman
-Diferansiyel oranı: 2,69 (Seri tip; 1.230 dev/dak’da 85 km/h)
-MX-Motor Freni (2.100 dev/dak’da 320kW)
-315/70 R 22,5 ölçüsünde Michelin lastikler
-Hava süspansiyonlu şoför ve muavin koltuğu
-Geliştirilmiş yol bilgisayarı (Yakıt sarfiyatı analizi) 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.