E-Devlet Üzerinden Yapılacak

E-Devlet Üzerinden Yapılacak

Bilindiği üzere; UBAK İzin Belgesi başvuruları, UBAK İzin Belgesi Dağıtım Esasları Yönergesinin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi gereğince, firma yetkilileri tarafından e-devlet kapısı üzerinden yapılmaktadır.

Bu kapsamda, 2015 yılı UBAK İzin Belgesi müracaatları ile ilgili işlemler firma yetkililerince e-devlet kapısı üzerinden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı hizmetlerinden Sınır İşlemleri altında “UBAK İzin Belgesi Dağıtımı Başvurusu” seçeneği seçilerek 31 Ekim 2014 tarihine kadar yapılabilecek olup, dilekçe ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Ayrıca, 2015 yılında Euro V ve üzeri araçlara UBAK İzin Belgesi tahsis edileceğinden Euro V ve üzeri araçlara sahip olmayan firmaların başvuruları dikkate alınmayacak.

Euro V ve üzeri araç sahibi olup, 2015 yılı için UBAK İzin Belgesi almak isteyen firmaların 31 Ekim 2014 tarihine kadar e-devlet kapısı üzerinden başvuruda bulunmaları ve başvuruda bulunan firmaların varsa 2013 yılında İzin Belgeleriyle yapılan üçüncü ülke taşımalarına yönelik bilgi ve belgeleri fiziksel olarak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü, UBAK Servisine iletmeleri gerekmektedir
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.