E-lojistik ile teknoloji devleri arasında zirveye yerleşti

E-lojistik ile teknoloji devleri arasında zirveye yerleşti

Türkiye de teknoparklar bünyesinde kurulan ilk lojistik şirketi olan OPLOG, Deloitte Technology Fast50 2017 Türkiye listesinde yüzde 4 bin 564 büyüme rakamıyla ilk sırada yer aldı.

Teknoloji, medya ve telekomünikasyon sektörlerinde yer alan şirketlerin son 5 yıldaki net satışlarındaki büyüme oranlarına göre ödüllendirildiği Deloitte Technology Fast50’nin sonuçları düzenlenen törende açıklandı. Teknoloji yazılımları üreterek e-lojistik hizmeti sunan OPLOG, Türkiye’nin en önde gelen teknoloji firmalarının yarıştığı listede yüzde 4 bin 564 büyüme oranı ile 1’.ci oldu.

Bir lojistik firması olarak teknolojik altyapısı ile yarışmaya katılan ve Deloitte Technology Fast50 tarihinde ilki gerçekleştiren OPLOG, elde ettiği başarı ile Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’yı kapsayan EMEA Fast500 Programı’na da aday olmaya hakkı kazandı.

‘İlk sırada kalıcı olmak istiyoruz’

Programa katılarak zaten bir ilki başardıklarını kazanarak da başarılarını katladıklarını ifade eden OPLOG Genel Müdürü Halit Develioğlu, EMEA Fast500 programındaki ilk yılımızda da başarı elde edeceğimizden eminiz. E-ticaret lojistiğinde ister büyük, ister küçük olsunlar, müşterilerimizi uçtan uca bağlayan teknolojimizle hizmet verebilecek yegâne firmayız. Ufak bir sermaye ile kurulduk tamamen Ar-Ge ve know-how ile bu hızlı büyümeyi yakaladık. Bu sektörü tamamen bir teknolojik bakış açısıyla yeniden yapılandırıyoruz. Tek tıkla alışverişi sunan e-ticaret platformlarındaki tedarikçiler, OPLOG sayesinde tek tıkla lojistik süreçlerini yürütebiliyorlar. Teknolojinin lojistikle buluşması sektörde büyük bir rekabet avantajı yarattı. OPLOG ile konvansiyonel lojistik dijitale geçti, bir çağ atladı” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.