E ve C Serisi otomobilleri Has Otomotiv tarafından tanıtıldı

E ve C Serisi otomobilleri Has Otomotiv tarafından tanıtıldı

Bandırma’da düzenlenen etkinlikte E ve C Serisi otomobilleri, Mercedes-Benz Türk Bayi Has Otomotiv tarafından tanıtıldı.

Bandırma Liman AVM’de düzenlenen etkinlikte, otomobiller, yaklaşık 40 bin kişi tarafından incelenme fırsatı buldu.
Mercedes-Benz’in güvenliğini ve kalitesini göstermek istiyoruz
2011 yılında Mercedes-Benz ürünlerinde satış rekorlarına ulaşıldığını vurgulayan Yazgan, “Bu sene de müşterilerle bir araya gelerek Mercedes-Benz otomobillerin güvenliğini, konforunu, kalitesini göstermek istiyoruz. Hafta sonu birçok kişiye ulaşma fırsatı yakaladık. Bölgede bu kapasitede bir alışveriş merkezi olmaması da AVM’ye ilgiyi arttırıyor. Bu organizasyon sayesinde Has Susurluk olarak otomobil satışı yaptığımızın mesajını gelen ziyaretçilere bir kez daha vurguladık.” diye konuştu.
2012 yılında da etkinlikler sürüyor
Has Otomotiv Susurluk Satış Müdürü Tamer Yazgan, 2012 yılında aynen 2011’de olduğu gibi müşterileriyle sık sık bir arada olmayı hedeflediklerini ve bunun ilk adımını da Bandırma Liman AVM’de attıklarını ifade ederek, “Şirket ve marka bilinirliği açısından organizasyonun faydalı olduğunu düşünüyoruz. 2012 içinde birçok etkinliklerde müşterilerimizle bir arada olacağız” dedi. www.tasimacilar.com 26.01.2012 / 18:12