EBSO’dan SAFKAR’a ödül

EBSO’dan SAFKAR’a ödül

Ege Bölgesi Sanayi Odası “Geleneksel Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödül Töreni” Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Ar-Ge ve marka çalışmalarından dolayı SAFKAR, 9 firma ile birlikte ödüle layık görüldü.

2010 takvim yılı esas alınarak yapılan değerlendirme sonunda, en fazla üretim-yatırım-istihdam-ihracat yapan ve vergi ödemede ilk 5 sıraya yerleşen toplam 50 büyük firma ve KOBİ’ye ödül verildi. SAFKAR’a Ar-Ge ve marka çalışmalarından dolayı ödül Ayrıca, başarılı Ar-Ge ve marka çalışmalarından dolayı 10 firma da plaketle ödüllendirildi. 2011 yılının ilk yarısında 2 adet Ar-Ge projesi TÜBİTAK-TEYDEB tarafından destek görülmeye hak kazanan, 3 adet Ar-Ge projesi de San-Tez Programı kapsamında Sanayi Bakanlığı tarafından desteklenmesi uygun görülen Safkar Ege Soğutmacılık A.Ş., Başarılı Ar-Ge Çalışmaları dalında ödüle layık görüldü. Ödülü SAFKAR Genel Müdürü Nuri Ünver aldı.
Kaya Termal Convention Center’da gerçekleştirilen ödül törenine ayrıca İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ak Parti, CHP ve MHP’nin İzmir milletvekilleri, TOBB Başkan Yardımcısı ve Manisa TSO Başkanı Bülent Koşmaz, İzmir’deki Oda ve Borsa Başkanları ile bakanlıklara bağlı kuruluşların il müdürleri de katıldı. www.tasimacilar.com 08.02.2012 / 14:50