Ece Turizm personel taşımacılığı için Mercedes'i seçti

Ece Turizm personel taşımacılığı için Mercedes'i seçti

Ece Turizm personel taşımacılığında kullanılmak üzere 14 adet Mercedes- Benz Sprinter teslim aldı.

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv, 1987 yılından bu yana Trakya Bölgesinde hizmet veren Ece Turizm'e personel taşımacılığında kullanılmak üzere 14 adet Sprinter teslim etti. Has Otomotiv Hadımköy bayiinde yapılan teslimata Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Hafif Ticari Araç Satış Kısım Müdürü Serdar Yaprak, Hafif Ticari Araç satış Müdürü Bülent Çelik, Hafif Ticari Araç Pazarlama ve Satış Bölümü Müdürü Tufan Akdeniz, Ece Turizm Firma Sahibi Ümit Ece ve Uğur Ece katıldı.


Teslimat töreninde konuşan Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, 2012 yılını değerlendirerek, adet açısından iyi bir yıl olduğunu ancak maliyetlerin ağır olması ve masrafların yüksek olmasından dolayı kar oranlarının düşük olduğunu belirtti.


Ece Turizm'in 2006 yılından bu yana personel taşımacılığı hizmeti verdiğini belirten Sarıgül, ayrıca Ece Turizm'in ikinci el araç alımında Mercedes'in en iyi müşterisi olduğunu ifade etti. Ece Turizm firma ortağı Uğur Ece Sosyal Güvenli Kurumunun personel taşımacılığını yaptıklarını belirterek, SGK ile bir yıllık sözleşme imzalayan ilk firma olduklarını belirtti. Nurcan GÜNEŞ www.tasimacilar.com 04.12.2012 Saat:11:30