Ece Turizmin tercihi yine Mercedes oldu

Ece Turizmin tercihi yine Mercedes oldu

Ece Turizm personel taşımacılığında kullanılmak üzere 20 adet Mercedes Benz Sprinter’i teslim aldı. Firma 2012 yılının son ayında aldığı 15 adet Mercedes ile filosundaki Mercedes sayısını 35 adede çıkardı.

“Kalite herkesin hakkıdır” sloganı ile hareket eden Ece Turizm yolcularına en iyi hizmeti amaç edinerek Mercedes’ten 20 adet sprinter aracı teslim aldı. Filosundaki araç yaş oranını gittikçe küçülten firma, Mayıs-Haziran döneminde de Mercedes’ten araç almayı planlıyor.

Mercedes Benz Bayiisi Has Otomotiv’in Hadımköy’deki tesisinde düzenlenen teslimata Ece Turizm firma sahibi Uğur Ece, Has Otomotiv’den İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Genel Müdür Uğur İrfanoğlu, Otomobil ve Hafif Ticari Araç Genel Müdür Yardımcısı Cem Aşık, Showroom Müdürü Bülent Acar, Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Bülent Çelik, Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Filo Satış Müdürü Soner Gönültaş ve Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Satış Ekibi'nden Mert Utku Göneyle katıldı.


5 adet’ten 20 adede nasıl çıktı

Teslimat töreninde konuşan Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, gerçekleştiren alımın büyük önem taşıdığına değindi. Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan 20 adetlik sprinter alımının öne çekilerek Ocak ayının ilk haftasına denk getirildiğini söyleyen Sarıgül, farklı bir yaklaşım sergileyerek firmanın ocak ayında 6 tane alması gereken araç sayısını 20 adede çıkardıklarını söyledi. Sarıgül “Biz özel bir yaklaşım ile Ece Turizm’in talebini biraz öne çektik. Aslında firmanın Ocak ayındaki talebi 5-6 adet ile sınırlıydı. Görüşmelerimizde adedi yükseltelim hesaplı iş yapalım dedik. Finansal açıdan da Mercedes Benz finans kredisi kullanıldı” şeklinde açıklama getirdi.


“Haksız fiyat rekabeti sıkıntı yaratıyor”

2012’nin zor bir yıl olduğuna değinen Ece Turizm firma sahibi Uğur Ece ise konuşmasında 2013’a dair olumsuz bir yıl olabileceğini öngördüğünü söyleyerek fiyatların çok düştüğünü bunun da olumsuz rekabet yarattığını söyledi.

Filolarındaki özmal araçların sayısını arttırmaya çalıştıklarını belirten Ece,2012 sıfır araç sayısının 70 adede ulaştığını söyleyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “2012 yılında 15 adet sprinter aldık. 20 adetlik alımla beraber araç sayımız 35’e, Mayıs ayında alacağımız diğer araçlarla beraber filomuzdaki Mercedes sayısı 50 adede yükselecek.”

Mercedes’ten alınan araçlarla SGK personelini taşıyacaklarını ifade eden Ece, kurumların birçoğunun ihalelerde özmal koşulu getirdiklerini belirterek “Öncesin dışarıdan tedarikçi sağlayabiliyorduk. Ama çalıştığımız SGK özmal şartı getiriyor” dedi.

Araç alımında teferruatla uğraşmadıklarını söyleyen Uğur Ece, “Kasko sigorta işi de Mercedes tarafından yapıldı. Böyle bir hizmetin olması da bizce çok iyi. Dışarıda yaptırdığımız kaskodan bir farkı yok, yani pahalı değil. Çok güzel bir kampanya ile araçları aldık” şeklinde konuştu.


Oya KAYA


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.