Efa Tur'un Acı günü

Efa Tur'un Acı günü

10.06.2016 Cuma günü trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Efa Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Karakış'ın toprağa verildi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne tatile gelen turizmci 59 yaşındaki Adnan Karakaş ile torunu Orhan Mete Emlak'a, terminalden çıkıp yolun karşısındaki otoparka geçmeye çalışırken otomobil çarptı. Adnan Karakaş hayatını kaybederken, torunu ise yaralandı. 

Kaza, Milas- Bodrum Havalimanı'nda meydana geldi. Efatur ve Markatürk seyahat acentelarının Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Karakaş, İstanbul'dan torunu Orhan Mete Emlak ile birlikte Bodrum'a tatile geldi. Havaalanının iç hatlar terminalinden çıkan Karakaş, torunuyla el ele tutuşup otoparka gitmek için yolun karşısına geçmek istedi. Ancak bu sırada 20 yaşındaki T.K yönetimindeki kiralık otomobil, dede ve torununa çarptı. Kazada yaralanan Karakaş ve torunu Emlak, çağırılan ambulansla Milas Özel İzan Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Adnan Karakaş, tüm çabalara karşın kurtarılamadı, torun Orhan Mete Emlak'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü T.K., sevk edildiği adliyede tutuklandı. 

-istab-adnan-karakas-efa.jpg

istab-adnan-karakas-efa.jpg

adnan-karakas-efa.jpg

efa-tur-tesekkur.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum